România a câștigat primul meci din această toamnă din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, învingând în Islanda cu scorul de 2-0, golurile fiind marcate de Dennis Man și Nicolae Stanciu. Din păcate, 'tricolorii' s-au întors de la Reykjavik cu Denis Alibec accidentat.
Fotbalistul a fost scos de pe teren în minutul 76 după ce a acuzat dureri la coapsa stângă. La revenirea în țară, atacantul în vârstă de 30 de ani a fost supus unor investigații medicale, iar potrivit site-ului Federației Române de Fotbal, medicii au ajuns la concluzia că Alibec nu va mai putea juca în meciurile cu Liechtenstein și Macedonia de Nord.
Leziunea musculară suferită la nivelul coapsei stângi îl face indisponibil pentru celelalte două partide rămase de disputat în această lună în calificările pentru Cupa Mondială din Qatar, astfel că jucătorul celor de la CFR Cluj a părăsit cantonamentul echipei naționale.
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
IERI LA 11:01
România va juca pe 5 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, împotriva reprezentativei din Liechtenstein, iar pe 8 septembrie 'tricolorii' se vor deplasa în Macedonia de Nord.
În acest moment, după 4 meciuri, naționala lui Mirel Rădoi ocupă locul 4 în clasamentul grupei J, cu 6 puncte. Pe primul loc se află Armenia, cu 10 puncte, urmată de Germania, 9 puncte, și Macedonia de Nord, 7 puncte.
Serie A
Fotbalistul debutat de Rădoi la națională, pe lista a două cluburi din Serie A! Unde ar putea ajunge
12/01/2022 LA 14:41
Romanian Liga I
Denis Alibec, aproape de altă formație din Liga 1, după ce Dan Petrescu îl consideră "indezirabil"
04/01/2022 LA 05:21