Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"E bine că e supărat că n-a jucat!" Detalii de ultimă oră privind tensiunile dintre Răzvan Marin și Mirel Rădoi

Bianca Dumitru

Publicat 07/10/2021 la 13:00 GMT+3

Cu mai puțin de 36 de ore înainte de meciul dintre Germania și România, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a vorbit despre tensiunile dintre Răzvan Marin și Mirel Rădoi, care au ieșit la iveală după remiza cu Macedonia de Nord din luna septembrie.

Răzvan Marin

Credit imagine: Getty Images

După meciul dintre România și Macedonia de Nord, din luna septembrie, Răzvan Marin a aruncat 'săgeți' către selecționerul Mirel Rădoi, arătându-se deranjat de faptul că nu este folosit atât de mult pe cât și-ar dori.
"Nu sunt mulțumit să vin la echipa națională doar să joc un meci cu Liechtenstein, dar a fost decizia antrenorului și merg mai departe. Sunt nemulțumit și pentru rezultat și pentru că n-am jucat mai mult în aceste meciuri. Cred că și în seara asta se putea mai mult, dar vom vedea. Acum mă gândesc doar la echipa de club și vom vedea în octombrie ce va fi.
O să mă duc la echipa mea de club, să fiu liniștit, să joc și pe poziția unde dau cel mai bun randament și apoi vom vedea. Eu sunt doar un jucător, încerc să-mi fac treaba cât mai bine pe teren și atâta tot. Nu se pune problema să renunț la națională, sunt încă tânăr", a spus atunci Răzvan Marin.
Astăzi, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, a vorbit la Pro X despre conflictul dintre mijlocașul de 25 de ani și selecționerul Mirel Rădoi.
Stoichiță a declarat că îl bucură supărarea lui Răzvan Marin pentru că aceasta dovedește doar faptul că el își dorește să joace mai mult și să ajute echipa națională, punctând că nu crede că Rădoi a fost deranjat de declarațiile făcute de fotbalist după meciul cu Macedonia de Nord.
"Răzvan Marin nu cred că a avut niciun fel de conflict cu selecționerul. Așa e, când stai și mai ești și amărât... Ceea ce e bine că ești amărât și supărat că nu ai jucat, pentru că asta înseamnă că îți dorești și vrei să joci pentru echipa națională. Mai grav este când nu vrei să joci pentru echipa națională", a declarat Stoichiță.

România, în galben în meciul cu Germania

România va înfrunta Germania vineri, de la ora 21:45, în al 7-lea meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.
Potrivit site-ului Federației Române de Fotbal, 'tricolorii' vor înfrunta selecționata lui Hansi Flick în echipamentul galben, urmând a purta tricou galben, șort alb și jambiere galbene.
Tricoul României pentru meciul cu Germania

LOTUL ROMÂNIEI PENTRU MECIURILE CU GERMANIA ȘI ARMENIA

PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 9/0), Andrei Vlad (FCSB, 1/0);
FUNDAȘI: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 19/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 6/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 66/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 12/2), Ionuț Nedelcearu (Crotone/Italia, 18/2), Andrei Rațiu (Huesca/Spania, 2/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 8/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 26/1);
MIJLOCAȘI: Alexandru Albu (FC Rapid 1923, 0/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray/Turcia, 17/2), Andrei Cordea (FCSB, 2/0), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 20/1), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 33/2), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 48/6), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 3/1), Alexandru Mitriță (PAOK/Grecia, 14/2), Olimpiu Moruțan (Galatasaray/Turcia, 0/0), Dragoș Nedelcu (Fortuna Dusseldorf/Germania, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 50/11);
ATACANȚI: Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 9/1), Claudiu Keșeru (FCSB, 44/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 23/8).
Clasamentul din grupa României după 6 etape:
  • 1. Germania - 15 p.
  • 2. Armenia - 11 p.
  • 3. România - 10 p.
  • 4. Macedonia de Nord - 9 p.
  • 5. Islanda - 4 p.
  • 6. Liechtenstein - 1 p.
Programul României în luna octombrie:
  • Germania - România, 8 octombrie, ora 21:45
  • România - Armenia, 11 octombrie, ora 21:45
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo