Gică Hagi a refuzat oferta de a deveni selecționer al naționalei de fotbal a României, iar FRF a rămas din nou în aer cu postul de antrenor. Răzvan Burleanu l-ar fi contactat în cursul zilei de azi pe Edi Iordănescu, antrenor rămas liber de contract după despărțirea de FCSB, conform Playsport.
Liber de contract după ce a plecat de la FCSB, Edi Iordănescu a transmis, pentru Antena Sport, că nu a discutat cu FRF pentru a veni în locul lui Mirel Rădoi la națională. Tehnicianul în vârstă de 43 de ani a mai spus că singurele oferte pe care le-a primit au fost de la cluburi din străinătate.
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
18/01/2022 LA 03:18

Edi Iordănescu, prima reacție după ce s-a spus că ar fi vorbit cu Burleanu pentru postul de selecționer

"Am spus că nu mai ies public o perioadă şi vreau să-mi menţin decizia. Vă rog să nu mă mai sunaţi o perioadă pentru că o să vă refuz şi nu îmi place să fac asta. Nu am discutat cu nimeni despre echipa naţională. Singurele discuţii pe care le-am avut, după plecarea mea de la FCSB, au fost în străinătate. Am fost contactat de agenţi, intermediari. Sunt ceva discuţii în desfăşurare, vedem ce va urma.
E totuşi ceva ce mă deranjează. Nu este prima oară când se vorbeşte despre mine şi despre o eventuală susţinere politică pe care o am. E adevărat că tatăl meu a fost implicat, în trecut, în politică. Dar sunt mulţi ani de atunci şi nu am apelat niciodată la ajutor politic. Nici nu ştiu dacă l-aş fi primit. Am două motive pentru care nu am făcut asta.
Sunt foarte stăpân pe munca mea şi apoi orgoliul meu a însemnat mereu o barieră. Am luat-o de jos, de la liga a 3-a şi a 2-a şi m-am chinuit. Nu mi-a fost uşor. Apoi la Liga 1 am luat echipe în condiţii foarte grele şi mi-am îndeplinit mereu obiectivele. Cu muncă şi sacrificii. Din acest motiv, primul jurnalist sau persoană care va mai face afirmaţii neacoperite în spaţiul media despre o astfel de ipoteză, va trebui să probeze asta. Ştiu că trăim într-o ţară în care critica e sport naţional, dar deja e prea mult. Nu permit nimănui să îşi bată joc de munca mea", a declarat Edi Iordănescu pentru AS.ro.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Edi Iordănescu, în pole-position să preia naționala României: "Au fost mai multe contacte!"
13/01/2022 LA 19:34
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28