România a câștigat la limită contra Armeniei, scor 1-0, și este foarte aproape de a obține locul 2 în Grupa J, care asigură prezența la barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din Qatar. 'Tricolorii' nu au făcut cel mai strălucit meci contra Armeniei, dar și-au adjudecat cele 3 puncte grație golului marcat de Alexandru Mitriță în prima repriză.
Jucătorul lui PAOK a fost unul dintre cei mai buni români de pe teren, însă cel care a atras toate privirile a fost Răzvan Marin. Fotbalistul legitimat la Cagliari a avut cel mai mare index dintre 'tricolori', conform monitorizării InStat, 329.
Marin s-a făcut remarcat prin implicarea în meci, prin cele 73 de pase reușite și datorită assist-ului de la golul lui Mitriță. În plus, mijlocașul a jucat foarte bine și în defensivă, câștigând 57% dintre dueluri date în apărare și reușind 5 interceptări.
Fotbal
Cicâldău a dat un gol superb în Emiratele Arabe Unite! Românul, la a doua reușită pentru Al Ittihad
ACUM 3 ORE
Printre cei mai buni jucători din naționala lui Mirel Rădoi în meciul cu Armenia se mai numără Vlad Chiricheș și Nicolae Stanciu.
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235623.png

"Echipa națională trebuie să-și găsească antrenor"

Mirel Rădoi a anunțat la conferința de presă de la finalul partidei cu Armenia că nu va mai rămâne la echipa națională după meciurile cu Islanda și Liechtenstein din luna noiembrie. Selecționerul a fost foarte ferm în mesajul pe care l-a transmis și e clar că totul a fost planificat din timp, rezultatul meciului cu Armenia nefiind unul care să-i dea motive să ia la repezeală o astfel de decizie.
"E un ciclu care se termină și altcineva va trebui să o facă. Din luna noiembrie încolo, oricine poate să fie în fața voastră. Îmi vine greu să cred că, după partida cu Islanda, când voiați să plec, acum vă doriți să mai fiu pe aici. Din luna noiembrie, echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, eu îmi văd de treaba mea. Să aduceți pe cine vreți dumneavoastră!
Sper ca la finalul acestor meciuri, să avem două victorii și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil. Deja știu că nu voi continua la echipa națională! Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță știau decizia mea. Așa a fost înțelegerea. Nu poate fi prelungit contractul fără voia mea. Poate să facă un contract și pentru următorii 4 ani, lucrurile sunt clare! E devreme să spun acum dacă aș mai antrena naționala. Vreau să fiu zi de zi lângă jucători", a spus Rădoi.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Fotbal
VIDEO | Stanciu a marcat un gol superb dintr-o poziție imposibilă! Gol și assist pentru român
04/12/2022 LA 13:49
Fotbal
Arabii au luat o decizie în privința lui Cicâldău! Ce se va întâmpla cu el la finalul acestui sezon
28/11/2022 LA 16:23