Norvegia a debutat cu o victorie cu 3-0 în fața Gibraltarului, în preliminariile mondialului de anul viitor. Deși e într-o formă extraordinară și a început ca titular, Erling Haaland nu a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor, golurile scandinavilor fiin marcate de Alexander Sorloth (RB Leipzig-min.43), Kristian Thorstvedt (Genk-min.45) și Jonas Svensson (AZ Alkmaar-min.57).
După meci, Aymen Mouelhi, omul însărcinat cu marcajul la Haaland pe durata partidei a fost intervievat de jurnaliștii iberici de la El Transistor și a oferit câteva declarații extrem de interesante. Mouehli a vorbit la superlativ despre Haaland, dar în final a admis că se aștepta la mai mult de la atacantul lui Dortmund.
"Acest tip de jucător este de top și când trebuie să te confrunți cu el trebuie să te pregătești mult. Tactica a fost aceea de a nu-i oferi spațiu pentru că este foarte rapid și puternic. De îndată ce îi oferi o secundă, face o mișcare care te înnebunește. Chiar și așa, mă așteptam la mai mult de la el.", a spus Mouehli, citat de Mundo Deportivo.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44

Aymen Mouelhi lucrează la securitate

Mouelhi are 34 de ani și evoluează în Gibraltar, la amatorii de la St Joseph's FC. De altfel, el însuși este un fotbalist amator, elsdadlucrând la o firmă care se ocupă de securitate turiștilor din Gibraltar. Mouehli s-a născut în Barcelona, dar are orgini tunisiene și s-a stabilit în Gibraltar după ce s-a căsătorit, soția sa fiind de acolo.
Întrebat unde crede că Haaland ar da randament mai bun, acesta a răspuns că stilul norvegianului este mai potrivit pentru Real Madrid decât pentru Barcelona.
În final, jucătorul de 34 de ani a încheiat tot într-un ton de glumă și le-a spus jurnaliștilor să-i transmită un mesaj lui Ronald Koeman: "Să-i spuneți lui Koeman să mă sune dacă are nevoie de un fundaș central."
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Christian Eriksen a dezvăluit că vrea să joace la Cupa Mondială din Qatar
04/01/2022 LA 20:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cupa Mondială bienală? Reacția șefului UEFA, categorică: "O idee proastă, nu pentru că ne opunem"
31/12/2021 LA 15:31