FRF pare că i-a găsit înlocuitor lui Mirel Rădoi, care cel mai probabil va părăsi naționala României după partida din Liechtenstein. Potrivit gsp.ro, Adrian Mutu este favorit să devină noul selecționer după plecarea lui Mirel Rădoi.
Recent, Adrian Mutu a plecat de la FC U Craiova 1948, echipă pe care a preluat-o în această vară, fiind liber de contract în acest moment. Acesta a mai lucrat cu Federația Română de Fotbal, cu care a rămas în relații bune, după ce a fost selecționerul naționalei de tineret a României, cu care a participat la Campionatul European U21 din acest an. Astfel, Adrian Mutu este aproape să îi calce pe urme lui Mirel Rădoi, care a trecut și el pe la tineret, înainte de a prelua naționala de seniori.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Shevchenko, mesaj emoționant pentru naționala Ucrainei după ratarea calificării la CM din Qatar
06/06/2022 LA 08:00

Mutu, aproape de o calificare în semifinale la europeanul de tineret cu România U21

Adrian Mutu a preluat naționala de tineret a României în 2019, după ce Mirel Rădoi a fost numit selecționerul primei reprezentative. Acesta s-a calificat pentru turneul final din Ungaria și Slovenia, acolo unde România a făcut parte dintr-o grupă de foc, cu Olanda, Germania și Ungaria.
Selecționata lui Adrian Mutu a fost foarte aproape de o calificare în semifinalele competiției, după o victorie cu Ungaria și două remize cu Olanda și Germania. După trei partide, România a încheiat la egalitate de puncte cu Germania și Olanda, 5 la număr, dar a încheiat pe locul 3 grupa, departajarea fiind făcută în funcție de golaveraj.
https://i.eurosport.com/2021/03/26/3018217.jpg
La FC U Craiova, Adrian Mutu a rezistat doar 11 etape, acesta despărțindu-se de nou-promovată după meciul contra rivalei din oraș, Universitatea Craiova. Pe banca oltenilor, Adrian Mutu a înregistrat trei victorii, trei remize și șase înfrângeri în toate competițiile.
Până atunci, România va disputa mâine ultimul meci al actualei campanii de calificare, în Liechtenstein. Tricolorii speră să primească o mână de ajutor de la Islanda, care va juca în Macedonia de Nord, echipa care se află în acest moment pe locul al doilea în grupa noastră.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Selecționerul Ucrainei, reacție dureroasă după ratarea calificării la Mondial! "E greu să spun ceva"
06/06/2022 LA 04:27
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Țara Galilor, pentru a doua oară în istorie la Campionatul Mondial
05/06/2022 LA 18:43