Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FRF, răspuns pentru Răzvan Marin după nemulţumirile mijlocaşului: "Îmi pare bine că este supărat"

Romeo Ene

Actualizat 09/09/2021 la 20:50 GMT+3

Răzvan Marin a aruncat mai multe săgeţi către Mirel Rădoi la finalul partidei din Macedonia de Nord, încheiată la egalitate de naţionala României, scor 0-0, din cauza faptului că evoluează foarte puţin.

Răzvan Marin

Credit imagine: Getty Images

Răspunsul din partea FRF a venit astăzi, prin vocea lui Mihai Stoichiţă, care a precizat că selecţionerul decide cine merită să joace, iar la finalul campaniei, tot el va fi tras la răspundere pentru rezultatele înregistrate.
România a obţinut 7 puncte din meciurile cu Islanda, Liechtenstein şi Macedonia de Nord şi păstrează şanse reale de calificare la barajul pentru Campionatul Mondial de anul viitor.
Marin a fost introdus de Mirel Rădoi pe teren în minutul 76, în locul lui Dennis Man. Mijlocaşul a fost titular doar cu Liechtenstein.

Reacţia FRF după răbufnirea lui Răzvan Marin: "Nu el e cel care e tras la răspundere la final"

Mihai Stoichiţă, preşedintele Comisiei Tehnice din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, a comentat declaraţiile făcute de Răzvan Marin şi a venit cu răspunsuri pentru afirmaţiile sale: "Mie îmi pare bine că este supărat Răzvan Marin, și nu numai el, mai sunt și alții care nu joacă. E un jucător excepțional, dar trebuie să demonstreze acest lucru la echipa națională. Dacă Rădoi a luat considerare că nu e în planul lui tactic, hotărârea lui este lucrul primordial. Cel care e tras la răspundere nu va fi Răzvan la finalul campaniei", a precizat Stoichiţă, într-o intervenţie la emisiunea La Liga Digi Sport.
Oficialul FRF s-a declarat mulţumit de ultimele partide ale echipei naţionale şi a salutat faptul că România nu a primit gol în cele 3 partide disputate, cu Islanda, Liechtenstein şi Macedonia de Nord: "E un bilanț pozitiv pentru că ne redă speranța la baraj, e foarte important că Rădoi și jucătorii lui nu au primit gol, au dat 4, aseară puteau să câștige, dar să și piardă.
Mirel a conștientizat că sunt aventuri de a juca extrem de ofensiv și altfel decât putem. El a avut ideea de a juca ca echipele mari, dar a devenit mai prudent și a echilibrat atacul cu apărarea și a ajuns la o formulă ca riscul de a primi goluri să fie mai mic și oportunitea de a marca mai mare. E foarte interesantă combinația de luna viitoare, meciul cu Germania și o finală cu Armenia.
Rădoi și-a făcut temele, știe ce are de făcut. Nu suntem ca Armenia, totul este să fim concentrați și atenți. Ce obținem cu Germania este o chestie de moral pentru meciul cu Armenia", a menţionat Stoichiţă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo