Gareth Bale a jucat doar 78 de minute la Real Madrid în ultimele 6 luni, dar a făcut un meci excepțional, joi seara, în Țara Galilor – Austria, în primul tur al play-off-ului pentru Cupa Mondială. Starul de pe Bernabeu a marcat ambele goluri ale victoriei echipei sale cu 2-1, cu care s-a calificat în finala play-off.
Mass-media din Spania l-a criticat dur pe Bale în această săptămână. El a lipsit de la El Clasico, Real Madrid – Barcelona (0-4), din cauza unei dureri la spate, dar a plecat la naționala Țării Galilor și a făcut un meci ca în vremurile lui cele mai bune.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Jorginho nu și-a revenit după ratarea calificării cu Italia la CM din Qatar! Ce mesaj a postat
01/04/2022 LA 08:02
După jocul de la Cardiff, jucătorul a catalogat drept "dezgustător" titlurile din mass-media din Spania. "Nu am vrut să le trimit un mesaj, sincer. Este o pierdere de timp. Este dezgustător ce au scris și ar trebui să le fie și ei rușine de ei înșiși. Eu nu sunt agitat", a comentat Bale, potrivit Sky Sports.

Gareth Bale este acuzat de spanioli că s-a dat accidentat pentru El Clasico

După ce Bale a ajuns la echipa națională în această săptămână, Marca a publicat o fotografie cu el și Joe Rodon zâmbitori în echipamentul de antrenament, însoțită de titlul "Nu mai doare". Mai mult, un jurnalist l-a catalogat "parazit" pe jucătorul Realului.
După meciul Țara Galilor – Austria, Marca a avut o nouă reacție și a susținut că lui Bale nu trebuie să i se acorde atenție, acuzându-l că s-a prefăcut că are o accidentare săptămâna trecută, înaintea partidei cu Barca.
"Duminică trecută a decis că disconfortul pe care îl simțea la spate a fost suficient pentru a spune nu pentru El Clasico, chiar dacă ar fi fost rezervă. Patru zile mai târziu a fost decisiv în victoria Țării Galilor. Acesta este Bale", a susținut Marca.
Despre jocul în sine, jucătorul galez a susținut că naționala țării sale a făcut o partidă uriașă. Țara Galilor este acum la un meci distanță de o calificare la Cupa Mondială, pentru prima dată după 1958. Partida decisivă va fi contra Scoției sau Ucrainei.
Gareth Bale a evoluat până spre final, când a fost înlocuit. El a înlăturat orice temeri cu privire la o posibilă accidentare: "Am avut niște crampe la sfârșit, ceea ce cred că este normal."
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo nu se mulțumește doar cu calificarea la CM din Qatar: "Vrem mult mai mult"
31/03/2022 LA 08:06
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Ibrahimovic a anunțat ce planuri are după ce Suedia a ratat calificarea la CM din Qatar
30/03/2022 LA 13:30