Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Hansi Flick, înaintea meciului cu România: "Mirel Rădoi face o treabă foarte bună"

Alex Masgras

Publicat 07/10/2021 la 15:11 GMT+3

Hansi Flick a vorbit astăzi la conferința de presă premergătoare meciului cu România de la Hamburg. Selecționerul Germaniei l-a lăudat pe Mirel Rădoi, considerând că acesta face o treabă foarte bună la naționala României.

Hansi Flick lobt Marco Reus und Edin Terzic

Credit imagine: SID

Mâine seară, naționala României va disputa la Hamburg partida contra Germaniei, partidă din grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022. Astăzi, Hansi Flick a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu România în care a vorbit despre selecționerul Mirel Rădoi și a dezvălui ce rezultat l-ar mulțumi în partida de mâine seară.
"Mirel Rădoi face o treabă foarte bună, joacă ofensiv, încearcă să construiască o echipă care joacă fotbal. Trebuie să punem presiune pe România.
Antrenamentul de ieri m-a mulțumit foarte mult, am văzut calitate și intensitate. Încât am decis nici să nu mai parcurgem partea a doua pe care o pregătisem pentru antrenamentul de ieri, care era în special tactică.
Avem 3 sau 4 variante pe postul pe care joacă Muller, e o provocare pentru titularizare, dar Thomas e un jucător extrem de important pentru noi. E o provocare să explicăm celor care nu sunt titulari alegerile noastre, dar am asigurat mereu o comunicare bună.
1-0 ar fi un rezultat pe care l-aș primi cu bucurie, sunt 3 puncte, ne ajută la calificare. Dar vrem să bucurăm suporterii și va fi un meci frumos", a declarat Hansi Flick înaintea partidei, potrivit frf.ro.

Timo Werner este anunțat titular în partida contra României de presa din Germania

Potrivit publicației Suddeutsche Zeitung, Timo Werner va fi titular în partida de mâine seară contra României. Selecționerul Germaniei este încrezător în jucătorul celor de la Chelsea și dorește să îi dea șansa să se impună și la echipa națională.
Presa din Germania scrie că Hansi Flick și Thomas Tuchel, antrenorul celor de la Chelsea, au analizat situația lui Werner și au pus la punct un plan prin care să îi poată acorda mai multă încredere acestuia. De când a ajuns la echipa de pe Stamford Bridge, Timo Werner a marcat doar de 14 ori în 60 de partide. Cu toate acestea, jucătorul în vârstă de 25 de ani a avut și 16 goluri anulate de la sosirea la Chelsea.

LOTUL ROMÂNIEI PENTRU MECIURILE CU GERMANIA ȘI ARMENIA

  • PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 9/0), Andrei Vlad (FCSB, 1/0);
  • FUNDAȘI: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 19/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 6/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 66/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 12/2), Ionuț Nedelcearu (Crotone/Italia, 18/2), Andrei Rațiu (Huesca/Spania, 2/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 8/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 26/1);
  • MIJLOCAȘI: Alexandru Albu (FC Rapid 1923, 0/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray/Turcia, 17/2), Andrei Cordea (FCSB, 2/0), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 20/1), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 33/2), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 48/6), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 3/1), Alexandru Mitriță (PAOK/Grecia, 14/2), Olimpiu Moruțan (Galatasaray/Turcia, 0/0), Dragoș Nedelcu (Fortuna Dusseldorf/Germania, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 50/11);
  • ATACANȚI: Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 9/1), Claudiu Keșeru (FCSB, 44/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 23/8).
Clasamentul din grupa României după 6 etape:
  • 1. Germania - 15 p.
  • 2. Armenia - 11 p.
  • 3. România - 10 p.
  • 4. Macedonia de Nord - 9 p.
  • 5. Islanda - 4 p.
  • 6. Liechtenstein - 1 p.
Programul României în luna octombrie:
  • Germania - România, 8 octombrie, ora 21:45
  • România - Armenia, 11 octombrie, ora 21:45
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo