Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harry Kane a doborât mai multe recorduri, după ce a marcat de 4 ori într-o repriză pentru Anglia

Nicu Savin

Publicat 15/11/2021 la 23:03 GMT+2

Harry Kane este într-o formă de zile mari la naționala Angliei. După ce a reușit un hattrick acum câteva zile contra Albaniei, atacantul a marcat de 4 ori într-un interval de numai 15 minute contra medestei reprezentative a statului San Marino, doborând mai multe recorduri.

England ist dank Harry Kane fast sicher für die WM qualifiziert

Credit imagine: SID

Naționala Angliei avea de îndeplinit o simplă formalitate în San Marino pentru a fi oficial calificată la Campionatul Mondial din Qatar. Gareth Southgate a tratat meciul cu maximă seriozitate și a trimis în teren cea mai bună echipă, iar rezultatul la pauză este concludent: 6-0.
Harry Maguire a deschis scorul în minutul 6, iar Fabbri și-a marcat în proprie poartă în minutul 15, securizând practic cele 3 puncte. În minutul 27 însă a început recitalul lui Harry Kane, care până în minutul 42 a marcat 4 goluri.
Atacantul lui Spurs a ajuns astfel la 16 goluri marcate pentru Anglia în 2021, depășind cu mult recordul vechi de 94 de ani deținut de George Hilsdon (1908) și Dixie Dean (1927), care au marcat de câte 12 ori.
Citește și:

Harry Kane, în luptă cu recordurile

De asemenea, Harry Kane a devenit al 4-lea jucător din istoria naționalei Angliei care reușește cel puțin 3 goluri în două meciuri consecitive, după Vivian Woodward(1909), Dixie Dean (1927) și Toomy (1957), dar primul care o face în 2 partide oficiale.
În plus, atacantul l-a egalat pe legendarul Garry Lineker în calsamentul golgheterilor all-time la prima reprezentativă a Albionului și probabil este doar o chestiune de timp până când îl va depăși pe Wayne Rooney în această ierarhie.
Kane a devenit și primul jucător care marchează 4 goluri pentru Anglia într-un meci din 1993 încoace. Atunci, Ian Wright reușea o perfromanță similară, tot într-un meci cu San Marino, încheiat 7-1.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo