De când așteptam să spunem asta și vrem să o repetăm cât mai des! "Hagi a adus victoria Romăniei!" Ianis Hagi a fost decisiv în primul meci al naționalei de fotbal a României din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Reușita sa din minutul 86 al partidei de pe Arena Națională cu Macedonia de Nord a fost echivalentă cu victoria naționalei lui Rădoi!
Pe 8 septembrie 1999, Gică Hagi reușea ultimul gol la naționala României într-un meci cu Portugalia, pe Ghencea. Au fost 35, în total. În 15 ani de carieră sub tricolor.
https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962421.jpg
Fotbal
Ianis Hagi s-a accidentat în meciul lui Rangers din Cupa Scoției! Care este starea mijlocașului
22/01/2022 LA 10:38
Ianis Hagi avea atunci doar 10 luni și a visat toată viața la acest moment. Golul a venit abia la a 15-lea meci în tricoul naționalei, dar a fost o reușită care a adus echipei naționalei un succes foarte important.
"Primul meu gol pentru echipa națională. O emoție greu de descris în cuvinte, un gol venit într-un moment dificil al echipei noastre. Sper ca de-a lungul acestei campanii de calificare să vă revedem pe stadion și să ne bucurăm împreună. Hai, România !!!" a scris Ianis Hagi pe Twitter.

Ianis Hagi a adus prima victorie acasă a lui Rădoi

3-2 cu Macedonia de Nord a reprezentat prima victprie într-un meci oficial disputat acasă de către naționala României în era Rădoi. A fost o victorie muncită în care tricolorii au condus cu 2-0, dar au avut o cădere inexplicabilă de 2 minute. Macedonenii au egalat în minutul 83, dar Ianis Hagi a reușit să marcheze golul victoriei. Introdus în minutul 76, Ianis Hagi a avut nevoie de doar 10 minute pentru a dat golul victoriei. E un succes foarte important, mai ales pentru că deschide discuția calificării la turneul final al Campionatului Mondial. Aceasta lipsește naționalei din anul în care s-a născut Ianis Hagi, 1998.
Citește și:

Ianis Hagi a avut un sezon foarte bun la Rangers

Ianis Hagi este primul român care se laudă cu titlul de campion în acest sezon. După un sezon fabulos, Rangers a redevenit campioană în Scoția după 10 ani. Ianis Hagi a contribuit la acest succes cu 7 goluri și 12 pase de gol în tricoul echipei antrenate de legendarul Steven Gerrard.
Serie A
Fotbalistul debutat de Rădoi la națională, pe lista a două cluburi din Serie A! Unde ar putea ajunge
12/01/2022 LA 14:41
Romanian Liga I
Denis Alibec, aproape de altă formație din Liga 1, după ce Dan Petrescu îl consideră "indezirabil"
04/01/2022 LA 05:21