Ianis Hagi a fost decisiv pentru România în primul meci din preliminariile Campionatului Mondial, mijlocașul intrând pe final și marcând golul victoriei cu Macedonia de Nord. Ulterior, Ianis a fost titular contra Germaniei, dar evoluția sa nu a fost la fel de bună.
Totuși, unul dintre antrenorii săi de la Rangers l-a urmărit atent în aceste 2 partide și a avut numai cuvinte de laudă la adresa românului.
"Am reușit să mă uit la joc, am vrut să-l urmăresc pe Ianis, a fost fantastic să văd cum dă primul gol pentru echipa națională. A împlinit 22 de ani și a reușit un sezon excelent cu Rangers și acum sper să aibă performanțe și la naționala României.", a spus Michael Beale, secundul lui Steven Gerrard, pentru Rangers TV, citat de digisport.ro.
Scottish Premiership
Ianis Hagi s-a întors în Scoția! Care este starea fotbalistului după primele antrenamente
ACUM 3 ORE

Ianis Hagi, comparat cu staruri din Premier League

Michael Beale (40 de ani) a lucrat la Academiile lui Chelsea sau Liverpool înainte de a-l urma pe Steven Gerrard la Rangers. Printre alți, acesta le-a stat alături lui Jose Mourinho sau Jurgen Klopp și a lucrat la șlefuirea unor talente precum Mason Mount, Callum Hudson-Odoi, Tammy Abraham sau Trent Alexander-Arnold.
Cu toate că aceștia sunt deja consacrați în Premier League, Beale consideră că Ianis Hagi nu este cu nimic mai prejos decât ei. Antrenorul a remarcat câteva calități ale mijlocașului român și a menționat că progresul său a fost constant de când a ajuns în Scoția.
"Ianis crește pe zi ce trece. Eu am avut privilegiul de a lucra cu multe tinere talente de top, iar Ianis face parte dintre ei. Joacă mingea cu ambele picioare, muncește mult, este un tânăr încântător. M-am bucurat să-l văd cum progresează în ultimul an. Iar acum a marcat pentru echipa națională și știu ce înseamnă asta pentru el - știu cine este tatăl lui și ce a realizat tatăl lui, este un moment special pentru această familie. I-am dat și un mesaj lui Ianis.", a completat Beale.
https://i.eurosport.com/2021/03/30/3020534.jpg
Fotbal
Rădoi a anunțat convocările preliminare pentru dubla cu Germania și Armenia. Revenire după 2 ani
17/09/2021 LA 10:46
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
16/09/2021 LA 21:01