România nu a reușit să câștige în această seară în fața Islandei, în ciuda numeroaselor ocazii pe care 'tricolorii' le-au avut la poarta lui Olafsson. În urma remizei, scor 0-0, calificarea echipei lui Mirel Rădoi la baraj depinde nu doar de rezultatul din duelul cu Liechtenstein, ci și de rezultatul partidei dintre Macedonia de Nord și Islanda.
După meci, foarte supărat, Nicolae Stanciu a spus că cel mai probabil România nu a meritat să câștige în fața Islandei, naționala demonstrând încă o dată că nu poate fi suficient de bună în meciurile care au o miză importantă. În plus, fotbalistul a ținut să le ceară scuze suporterilor.
"Nu cred că vreunul dintre noi poate să explice în cuvinte ceea ce simțim în momentul de față. Dacă nu am reușit să câștigăm în această seară, înseamnă că nu am meritat s-o facem. Nu cred că ne-am ridicat la miza acestei partide, din păcate. Vreau să le cerem scuze celor de acasă și celor care au văzut acest meci, pentru că nu am putut să le facem o bucurie.
Romanian Liga I
Rădoi, iritat de atitudinea echipei sale în meciul cu Chindia. "Poate astea sunt limitele noastre"
ACUM 2 ORE
Mai e un meci de jucat, vom merge în Liechtenstein să câștigăm. Dacă nu vom reuși să fim pe locul doi, cu siguranță calificarea s-a pierdut astăzi, pentru că depindeam doar de noi și nu am reușit să câștigăm.
Nu a fost presiune, nu ne-a interesat, nu ne-am uitat să vedem cât e scorul acolo. Depindeam doar de noi, ne-am antrenat bine. Din păcate, cum am zis, nu am făcut un joc bun ca echipă și asta ne-a costat.
Se pare că în aceste meciuri nu suntem suficienți de buni, habar n-am. La fel s-a întâmplat și în Islanda, când am pierdut barajul pentru Euro 2020, acum iar la un meci decisiv, nu am reușit să câștigăm și să depindem doar de noi...", a declarat Nicolae Stanciu la Pro TV.
Pentru echipa națională a României urmează duminică, de la ora 19:00, meciul cu Liechtenstein, ultimul din preliminariile Cupei Mondiale din 2022. De la aceeași oră, Armenia primește vizita Germaniei, iar Islanda joacă pe terenul Macedoniei de Nord.

Clasamentul grupei J

  • 1. Germania - 24 p.
  • 2. Macedonia de Nord - 15 p.
  • 3. România - 14 p.
  • 4. Armenia - 12 p.
  • 5. Islanda - 9 p.
  • 6. Liechtenstein - 1 p.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50
Romanian Liga I
CFR Cluj s-a înțeles cu Nicolae Stanciu pentru revenirea în România! Anunțul lui Neluțu Varga
21/11/2022 LA 10:36