Anglia este ca și calificată la Campionatul Mondial de anul viitor. Echipa lui Southgate este lider detașat în Grupa I și mai are nevoie de câteva puncte pentru a obține și biletele pentru competiția din Qatar.
Primul pas va fi făcut în proporție de 99,9% mâine seară, când vicecampioana Europei are o misiune extrem de ușoară pe terenul Andorrei. În funcție și de celelalte rezultate din grupă, Anglia ar putea deveni printre primele echipe calificate matematic la mondial peste 5 zile, după meciul cu Ungaria de acasă.
Citește și:
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Anunț îngrijorător despre Mitriță! De ce ar putea rata ultimele meciuri din preliminariile CM 2022
ACUM 12 ORE

Stadionul pe care este programat Andorra - Anglia, în flăcări

Chiar dacă victoria în meciul cu Andorra este o formalitate, englezii nu sunt feriți de probleme. Estadi Nacional, arena pe care este programată partida, a fost cuprinsă de flăcări în această după-amiază. Incendiul a izbucnit la numai câteva ore după ce vedetele din naționala Albionului au încheiat antrenamentul oficial.
Oamenii care se ocupă de îngrijirea stadionului au încercat să stingă focul cu instinctoarele din dotare, dar nu ar reușit și a fost nevoie de intervenția pompierilor.
Incendiul a fost oprit înainte să degenereze, dar e posibil ca gazonul stadionului să fi fost serios afectat, mai ales că este unul artificial. Dacă se va constată că suprafața de joc nu este optimă în zonele respective, e posibiul ca partida să fie amânată sau mutată pe un alt stadion, informează independent.co.uk.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Arena pe care se va juca finala Cupei Mondiale din 2022, aproape finalizată! Cum arată stadionul
22/10/2021 LA 10:58
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16