Anglia este ca și calificată la Campionatul Mondial de anul viitor. Echipa lui Southgate este lider detașat în Grupa I și mai are nevoie de câteva puncte pentru a obține și biletele pentru competiția din Qatar.
Primul pas va fi făcut în proporție de 99,9% mâine seară, când vicecampioana Europei are o misiune extrem de ușoară pe terenul Andorrei. În funcție și de celelalte rezultate din grupă, Anglia ar putea deveni printre primele echipe calificate matematic la mondial peste 5 zile, după meciul cu Ungaria de acasă.
Citește și:
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Shevchenko, mesaj emoționant pentru naționala Ucrainei după ratarea calificării la CM din Qatar
06/06/2022 LA 08:00

Stadionul pe care este programat Andorra - Anglia, în flăcări

Chiar dacă victoria în meciul cu Andorra este o formalitate, englezii nu sunt feriți de probleme. Estadi Nacional, arena pe care este programată partida, a fost cuprinsă de flăcări în această după-amiază. Incendiul a izbucnit la numai câteva ore după ce vedetele din naționala Albionului au încheiat antrenamentul oficial.
Oamenii care se ocupă de îngrijirea stadionului au încercat să stingă focul cu instinctoarele din dotare, dar nu ar reușit și a fost nevoie de intervenția pompierilor.
Incendiul a fost oprit înainte să degenereze, dar e posibil ca gazonul stadionului să fi fost serios afectat, mai ales că este unul artificial. Dacă se va constată că suprafața de joc nu este optimă în zonele respective, e posibiul ca partida să fie amânată sau mutată pe un alt stadion, informează independent.co.uk.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Selecționerul Ucrainei, reacție dureroasă după ratarea calificării la Mondial! "E greu să spun ceva"
06/06/2022 LA 04:27
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Țara Galilor, pentru a doua oară în istorie la Campionatul Mondial
05/06/2022 LA 18:43