Olanda are multe probleme înaintea unui joc crucial cu Norvegia, în calificările pentru Cupa Mondială 2022. Sâmbăta trecută a avut calificarea în mână în Muntenegru, dar a fost egalată de la 2-0 în ultimele 10 minute, iar acum tremură serios înaintea întâlnirii de marți de la Rotterdam.
O problemă de ultimă oră îl are în prim-plan pe selecționerul Louis van Gaal. El va fi nevoit să urmărească meciul cu Norvegia dintr-un scaun cu rotile după ce a suferit un accident în timp ce se deplasa cu bicicleta.
Cupa Mondială FIFA
Ce record țintește Messi la meciul Argentinei cu Olanda din sferturile de finală ale Cupei Mondiale
ACUM 8 ORE

Louis van Gaal trebuie să se deplaseze în cârje sau într-un scaun cu rotile

Antrenorul în vârstă de 70 de ani a căzut, duminică seara, în timp ce se întorcea de la antrenamentul naţionalei spre hotel, suferind o leziune destul de serioasă la nivelul şoldului.Potrivit unor surse din cadrul Federaţiei olandeze de fotbal, selecţionerul a fost investigat de medici care au spus că nu este necesară operaţia, însă el trebuie să se deplaseze în cârje sau într-un scaun cu rotile.
''Chiar şi aşa, Louis van Gaal va face totul pentru a fi prezent la partida cu Norvegia, de la Rotterdam, de marţi seara'', a punctat purtătorul de cuvânt al Federaţiei.
Van Gaal i-a succedat la naţionala batavă lui Frank de Boer, care nu a reuşit să treacă de optimi la EURO 2020.
Olanda nu a fost prezentă la Cupa Mondială 2018 din Rusia, dar cu Van Gaal pe banca tehnică a ocupat locul trei la CM 2014 din Brazilia.
În Grupa G, Olanda este pe prima poziţie, cu 20 de puncte înaintea ultimei etape, urmată de Turcia, cu 18 puncte, şi Norvegia, tot cu 18 puncte, astfel încât partida de mâine va fi crucială pentru stabilirea ierarhiei finale şi a echipei ce se va califica direct la CM de anul viitor.
https://i.eurosport.com/2021/11/13/3253779.jpg
Iar problemele pentru Olanda nu se opresc aici. Gazdele vor juca pe un stadion De Kuip gol, după ce autoritățile din Olanda au venit cu un lockdown parțial de trei săptămâni la sfârșitul săptămânii, după ce cazurile de coronavirus au explodat din nou. Batavii vânduseră toate cele 45.000 de bilete. În plus, van Gaal, l-a pierdut pe fundașul Stefan de Vrij, accidentat în partida din Muntenegru.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Sursa: Agerpres
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi i-a speriat pe brazilieni cu forma de la Cupa Mondială! Avertismentul lui Dani Alves
ACUM 12 ORE
Cupa Mondială FIFA
Van de Vaart crede că Messi poate fi oprit în sferturi: "Eu am jucat împotriva lui «El Messi»"
04/12/2022 LA 11:34