Ținând cont că este cel mai scund jucător din echipa națională, cu atât mai mult a fost surprinzătoare reușita mijlocașului de la PAOK Salonic.
La finalul partidei care s-a disputat în Ghencea, Mitriță s-a declarat încântat de succesul României, fiind convins că dacă echipa va avea aceeași atitudine cu Islanda și Liechtenstein, atunci se poate califica fără probleme la baraj.
Nicolae Dică a fost omul care l-a încurajat pe Mitriță să stea în "gura porții" la fazele fixe pentru că va marca, iar acesta a reușit acest lucru în urma unui corner executat de Răzvan Marin.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Ronaldo trăiește pentru acel meci!" Cum comentează Cannavaro posibilul duel Italia - Portugalia
ACUM O ZI

Alexandru Mitriță: "Nu aveam cum să nu câștigăm în seara asta"

Mijlocașul român a fost extrem de fericit la finalul partidei, fiind optimist în legătură cu viitorul naționalei, care mai are două meciuri de disputat în luna noiembrie, înainte de finalul preliminariilor pentru Mondialul din 2022: "Nu trebuie să-i subestimăm pe cei mici. A fost un meci foarte greu pentru noi, dar am avut posesia de la un capăt la altul. Nu mă antrenez să dau cu capul, dar am avut o poziție corectă. Singurul care a avut încredere a fost Dică, el mi-a spus să stau acolo că voi da gol.
Se vedem că avem mai multă încredere în noi, că suntem o echipă unită. Nu aveam cum să nu câștigăm în seara asta după atitudinea pe care am arătat-o în Germania", a spus Mitriță la finalul meciului.
Trupa lui Mirel Rădoi se află pe locul 2 în grupa J, cu 13 puncte după 8 etape, cu unul mai mult față de Macedonia de Nord și Armenia.
"Dacă vom avea aceeași atitudine, nu avem cum să nu câștigăm și următoarele două meciuri. Este bine că au fost rezultatele în favoarea noastră, dar important este cum ne pregătim noi.
Se vede o schimbare totală la echipa națională. Meritam să câștigăm. Mai avem două finale și, dacă vom intra cu aceeași atitudine, nu vom avea nicio problemă", a adăugat Mitriță.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Italia ar putea avea probleme în eventualul duel cu Portugalia! 5 titulari, pasibili de suspendare
IERI LA 07:46
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Mancini, prima reacție după tragerea la sorţi a barajului la CM: "Ne doream să evităm Portugalia!"
IERI LA 18:02