Ilija Nestorovski a fost pedepsit de selecționerul Macedoniei de Nord, Igor Angelovski, pentru un gest lipsit de profesionalism. Atacantul de 31 de ani, de la Udinese, a intrat pe teren în minutul 58 al duelului cu Liechtenstein, câștigat de Macedonia de Nord categoric, scor 5-0, în etapa precedentă din preliminariile Campionatului Mondial.
Nestorovski a transformat un penalty în minutul 82 și a stabilit scorul final. După ce a marcat, atacantul macedonean s-a dus în fața camerelor TV și s-a răzbunat pe contestatarii săi, care l-au insultat și l-au amenințat în ultimele zile. Nestorovski a dus degetul la gură, făcând semn să tacă, apoi a adresat mai multe cuvinte obscene.
https://i.eurosport.com/2021/03/29/3020055.jpg
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Jorginho nu și-a revenit după ratarea calificării cu Italia la CM din Qatar! Ce mesaj a postat
01/04/2022 LA 08:02

Nestorovski, exclus din lotul Macedoniei de Nord după ce a înjurat în fața camerelor TV

Gestul lui Nestorovski l-a dezamăgit cumplit pe selecționerul Macedoniei de Nord. Ca pedeapsă, Angelovski l-a exclus din lot pentru meciul cu Germania, din deplasare, programat mâine seară, de la ora 21:45.
Ulterior, atacantul lui Udinese și-a cerut scuze pentru cuvintele vulgare adresate în fața camerelor TV. Nestorovski a explicat că reacția nervoasă a fost pentru "3 indivizi care i-au amenințat și insultat pe el și familia sa":
"Acea reacție era pentru 3 indivizi care m-au amenințat și insultat, nu doar pe mine, ci și familia mea, în ultimele zile. Ei știu bine cine sunt. Îmi pare rău pentru cei care au crezut că mesajul era pentru ei.", a spus Nestorovski, pe rețelele sociale.
Nestorovski a bifat 54 de minute și în meciul cu România, pierdut de Macedonia de Nord pe Arena Națională, scor 2-3. După 2 etape disputate în preliminariile Campionatului Mondial, Macedonia de Nord se află pe locul 3 în grupa J, cu 3 puncte, sub Germania și Armenia, care au câte 6 puncte.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo nu se mulțumește doar cu calificarea la CM din Qatar: "Vrem mult mai mult"
31/03/2022 LA 08:06
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Ibrahimovic a anunțat ce planuri are după ce Suedia a ratat calificarea la CM din Qatar
30/03/2022 LA 13:30