Van Dijk a dat un interviu după egalul Olandei din Norvegia, iar un fan s-a apropiat de el. Căpitanul olandez l-a împins pe fanul care își dorea o îmbrățișare. Pentru Van Dijk a fost primul meci după 10 luni la echipa națională, după ce a ratat inclusiv Euro 2020 din cauza unei accdentări grave. Fundașul lui Liverpool și-a recuperat banderola de căpitan.
Meciul de la Oslo a fost complicat. Erling Haaland a deschis scorul după 20 de minute, iar Davy Klaasen a stabilit scorul final încă din prima repriză.
La finalul partidei, Van Dijk a fost chemat la interviu. Apropierea fanului insistent nu l-a speriat pe olandez care a rezolvat situația.
Fotbal
Critici dure pentru Liverpool după eșecul din Champions League: "Acesta este un fotbal sinucigaș!"
08/09/2022 LA 07:51
În timpul meciului, Van Dijk a suferit o accidentare minoră. A fost nevoie de interveția medicilor care i-au repoziționat un deget care fusese dizlocat. Conform ultimelor informații, Van Dijk va putea juca și în următoarele partide ale Olandei, cu Muntegru și Turcia.
După 4 partide, Olanda este pe locul 2 într-o grupă echilibrată. Turcia este liderul grupei de calificare la Mondialul din 2022 cu 8 puncte. Olanda, Muntenegru și Norvegia au câte 7 puncte. Letonia și Gibraltar sunt pe ultimele 2 locuri.
Premier League
Ce note au primit jucătorii lui Liverpool după eșecul cu United! Singurul care s-a remarcat
23/08/2022 LA 04:46
Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
26/05/2022 LA 11:28