România nu a reușit să câștige joi seară în fața Islandei, în ciuda numeroaselor ocazii pe care 'tricolorii' le-au avut la poarta lui Olafsson. În urma remizei, scor 0-0, calificarea echipei lui Mirel Rădoi la baraj depinde nu doar de rezultatul din duelul cu Liechtenstein, ci și de rezultatul partidei dintre Macedonia de Nord și Islanda.
Dacă România nu va termina pe locul 2 în grupa J, plecarea lui Mirel Rădoi de la cârma naționalei este aproape sigură, iar oficialii FRF vor fi nevoiți să-i găsească un înlocuitor. Totuși, se pare că nimeni nu râvnește la poziția pe care Rădoi o ocupă încă la națională. Marius Șumudică este primul antrenor care nu ia în calcul o eventuală preluare a echipei naționale a României.
Romanian Liga I
Informații de ultimă oră despre ce se întâmplă cu Alibec după ce a fost exclus din lotul CFR-ului
IERI LA 15:24

Marius Șumudică nu ia în calcul să vină în locul lui Mirel Rădoi la națională

"Eu nu sunt pregătit să fiu selecționer deocamdată. Și cred că sunt antrenori mai în vogă decât mine, antrenori cu rezultate. Boloni, Petrescu și Hagi sunt antrenori care au rezultate. Nu cred că numele meu e vehiculat. Mă uitam că sunt 7 antrenori vehiculați, iar eu căzusem de pe lista aia. Eu mă gândesc la Malatya, la ceea ce am de făcut acolo. Trebuie să o scap de retrogradare. Acolo sunt meciuri foarte grele, o echipă de pe ultimul loc poate să câștige cu cea de pe primul loc", a spus Șumudică, potrivit Digi Sport.
Pentru echipa națională a României urmează duminică, de la ora 19:00, meciul cu Liechtenstein, ultimul din preliminariile Cupei Mondiale din 2022. De la aceeași oră, Armenia primește vizita Germaniei, iar Islanda joacă pe terenul Macedoniei de Nord.

CLASAMENTUL GRUPEI J

  • 1. Germania - 24 p.
  • 2. Macedonia de Nord - 15 p.
  • 3. România - 14 p.
  • 4. Armenia - 12 p.
  • 5. Islanda - 9 p.
  • 6. Liechtenstein - 1 p.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
FRF are o nouă variantă pentru banca echipei naționale! Ce antrenor au pus pe listă
IERI LA 18:53
Turkish Süper Lig
Marius Șumudică a făcut spectacol în tribune după eliminare! Cum a fost văzut antrenorul
28/11/2021 LA 20:45