În ultimul meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, Portugalia se va duela pe teren propriu cu Serbia, la Lisabona. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte în fruntea grupei A, meciul urmând a fi decisiv pentru stabilirea echipei care va merge direct la turneul final. Lusitanii au în acest moment avantajul golaverajului. Duelul are loc în această seară, de la ora 21.45.
Pentru lusitani, chiar și o remiză le-ar fi suficient să obțină calificarea la CM 2022, asta pentru că golaverajul i-ar avantaja. Din acest motiv, naționala Serbiei este condamnată să câștige la Lisabona pentru a se califica. Fotbaliștii lui Dragan Stojkovic au aflat în avion că vor încasa o primă fabuloasă dacă vor învinge în deplasare pe Portugalia. Este vorba despre o sumă totală în valoare de 1 milion de euro.
Serie A
Momentul care a produs ruptura definitivă între Ronaldo și Juventus! Scene ireale din vestiar
ACUM 16 ORE

Serbia, primă uriașă la Lisabona, dacă învinge Portugalia

Se pare că banii pentru prime ar fi dați chiar de la guvern după o înțelegere cu federația de fotbal din Serbia. Fotbaliștii sârbi vor avea o misiune extrem de dificilă în Portugalia, însă acum există o motivație extra pentru reușita lor la Lisabona. Cristiano Ronaldo a transmis și el un mesaj pentru fanii naționalei Portugaliei, pentru a se asigura că echipa este susținută cum se cuvine.
Portughezul a ținut să le spună fanilor că echipa are nevoie de susținere pentru a obține calificarea directă la competiția din Qatar: "Pentru Portugalia și pentru suporterii portughezi, ne dorim să fim prezenți din nou la Cupa Mondială. Doar prin forța Portugaliei și a portughezilor vom fi acolo. Ne bazăm pe susținerea voastră. Să mergem spre Qatar 2022", a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo pe contul său de Twitter.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Influențează condamnarea lui Benzema șansele la "Balonul de Aur"? Marea pierdere a francezului
24/11/2021 LA 09:52
Ligue 1
Messi, detalii despre transferul lui Mbappe la Real Madrid! "Sunt fericit că a rămas aici anul ăsta"
23/11/2021 LA 09:03