Semifinala Scoția – Ucraina, din play-off Cupei Mondiale 2022, a fost amânată. Autoritățile de fotbal din Ucraina au solicitat, săptămâna trecută, la FIFA să amâne meciul, programat pentru 24 martie pe Hampden Park.
Câștigătorii acestui joc ar urma să întâlnească Țara Galilor sau Austria într-o finală din play-off. Programată inițial pe 29 martie și această bătălie decisivă va fi reprogramată.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Shevchenko, mesaj emoționant pentru naționala Ucrainei după ratarea calificării la CM din Qatar
06/06/2022 LA 08:00

Scoția și Ucraina sunt adversare și în Liga Națiunilor

Asociația Scoțiană de Fotbal a fost în contact regulat cu FIFA și UEFA, după invadarea Ucrainei de către Rusia, privind acest meci cu Ucraina din play-off. Iar căpitanii Scoției, Andy Robertson și Rachel Corsie, și-au exprimat săptămâna trecută solidaritatea cu fotbaliștii ucraineni.
De remarcat faptul că Scoția și Ucraina sunt adversare și în Liga Națiunilor, iar primul meci direct este programat pe 7 iunie. Cel mai probabil, barajul pentru Cupa Mondială va fi mutat în luna iunie.
Cupa Mondială 2022 va reuni 32 de echipe naţionale în Qatar, în perioada 21 noiembrie - 18 decembrie. La această oră se știu doar 15 naționale calificate pentru turneul final, astfel:
  • Țara gazdă: Qatar
  • Europa: Germania, Danemarca, Franța, Belgia, Croația, Spania, Serbia, Anglia, Elveția, Olanda
  • America de Sud: Brazilia, Argentina
  • Asia: Iran, Coreea de Sud
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Selecționerul Ucrainei, reacție dureroasă după ratarea calificării la Mondial! "E greu să spun ceva"
06/06/2022 LA 04:27
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Țara Galilor, pentru a doua oară în istorie la Campionatul Mondial
05/06/2022 LA 18:43