România nu a reușit să câștige în această seară în fața Islandei, în ciuda numeroaselor ocazii pe care 'tricolorii' le-au avut la poarta lui Olafsson. În urma remizei, scor 0-0, calificarea echipei lui Mirel Rădoi la baraj depinde nu doar de rezultatul din duelul cu Liechtenstein, ci și de rezultatul partidei dintre Macedonia de Nord și Islanda.
La finalul partidei de la București, Florin Tănase a vorbit despre prestația echipei sale și a pus rezultatul nesatisfăcător pe seama neșansei. Fotbalistul de la FCSB a dezvăluit și ce le-a transmis Mirel Rădoi înaintea meciului cu Islanda și a spus care sunt partidele în care România ar fi putut obține mai mult.
"Ne-a lipsit ceea ce aveam nevoie cel mai mult. Am avut neșansă la primele ocazii, am avut destule șanse... Cred că meritam victoria în această seară. Dacă nici în aceste momente nu ne dorim victoria, atunci când? Ne reprezentăm țara și încercăm tot posibilul pentru a câștiga. Nu am reușit azi, pun totul pe seama neșansei.
Romanian Liga I
Mirel Rădoi, OUT de la Craiova după eșecul din Cupa României! "Toată lumea m-a criticat"
ACUM 16 ORE
Mai avem șanse la baraj. Dacă Islanda se va apăra și cu Macedonia, iar Macedonia va avea neșansa noastră, se poate termina 0-0. Trebuia să câștigăm în seara asta, era bine dacă Armenia termina egal cu Macedonia de Nord, dar nu putem vorbi despre meciul ăla.
E dezamăgire mare în vestiar, Rădoi își dorea să nu trăim clipele pe care le-a trăit el la meciul cu Danemarca. În Liechtenstein trebuie să câștigăm. Trebuie să sperăm la un rezultat favorabil nouă. Dacă nu ne calificăm la baraj, consider că am pierdut calificarea și la meciul de azi, și la meciul din Armenia.
Se vede că naționala e în creștere, practicăm un fotbal destul de bun, cu ocazii destule, dar din păcate în această seară nu am avut șansă pentru că altfel ar fi fost jocul dacă marcam în prima repriză", a declarat Florin Tănase la Pro TV.
Pentru echipa națională a României urmează duminică, de la ora 19:00, meciul cu Liechtenstein, ultimul din preliminariile Cupei Mondiale din 2022. De la aceeași oră, Armenia primește vizita Germaniei, iar Islanda joacă pe terenul Macedoniei de Nord.

Clasamentul grupei J

  • 1. Germania - 24 p.
  • 2. Macedonia de Nord - 15 p.
  • 3. România - 14 p.
  • 4. Armenia - 12 p.
  • 5. Islanda - 9 p.
  • 6. Liechtenstein - 1 p.
Romanian Liga I
Rădoi, iritat de atitudinea echipei sale în meciul cu Chindia. "Poate astea sunt limitele noastre"
29/11/2022 LA 19:54
Romanian Liga I
Continuă tensiunile la Craiova. Președintele Cârțu nu e de acord cu deciziile antrenorului Rădoi
13/11/2022 LA 11:05