Joachim Low, selecționerul Germaniei care a anunțat că va pleca după Euro 2020, a vorbit despre o ratare uriașă a lui Timo Werner la scorul de 1-1: ”Trebuie să marcheze acolo, nu încape îndoială. Trebuie să demonstreze că poate marca goluri. Dar nu lovește mingea cum trebuie cu stângul, dacă ar fi lovit-o corect, ar fi fost gol”.
Aceasta este prima înfrângere pentru Joachim Low ca antrenor al Germaniei în preliminariile unui turneu final.
”Suntem, evident, extrem de dezamăgiți. Jucătorii au părut obosiți, au făcut greșeli și au fost lenți atunci când avansau mingea. Adversarii noștri au stat retrași și nu am reușit să trecem de defensiva lor”, a adăugat Low.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Jorginho nu și-a revenit după ratarea calificării cu Italia la CM din Qatar! Ce mesaj a postat
01/04/2022 LA 08:02

Germania - Macedonia de Nord 1-2. Succes istoric pentru oaspeți

Un gol târziu marcat de mijlocașul celor de la Napoli, Eljif Elmas, a adus Macedoniei de Nord o victorie uriașă împotriva Germaniei, 2-1 la Duisburg, în Grupa J, din care face parte și România.
Macedonia de Nord a deschis scorul în prelungirile primei reprize atunci când căpitanul de 37 de ani Goran Pandev ș-a folosit de experiența sa pentru a fi la locul potrivit la momentul potrivit, convertind o centrare joasă.
Ilkay Gundogan, mijlocașul lui Manchester City, a egalat scorul din penalty și Germania părea să evite o înfrângere cu adevărat istorică. După o ratare imensă a lui Werner, coșmarul a devenit realitate pentru nemți atunci când Elmas a profitat de o lipsă de marcaj flagrantă a fundașilor germani și a îndeplinit o simplă formalitate în finalul meciului pentru a aduce cele trei puncte Macedoniei de Nord.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo nu se mulțumește doar cu calificarea la CM din Qatar: "Vrem mult mai mult"
31/03/2022 LA 08:06
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Ibrahimovic a anunțat ce planuri are după ce Suedia a ratat calificarea la CM din Qatar
30/03/2022 LA 13:30