”Mi-e greu să explic foarte concret. Mă încearcă sentimente diferite. Nu știu dacă să mă bucur pentru cum am reacționat în a doua repriză sau să mă gândesc la cum am primit golul. Diferența de scor trebuia să fie mai mare. Faza de la gol este simplă, trebuia să o jucăm altfel. Știam că vor încerca să verticalizeze imediat. Mă bucur că am avut atitudine, am încercat să jucăm de la egal la egal cu Germania, atât am putut”, a declarat Rădoi după meci pentru PROTV.
Poate la televizor nu se vede, dar noi am văzut la ei o lejeritate a paselor și un control uimitor. Ne-a uimit ușurința cu care pasau, primeau între linii. De aia costă atât de mult, că au valoare. Avem foarte multe lucruri de corectat și de aranjat pentru următoarea partidă. Mă consider primul vinovat, niciodată nu voi da vina pe jucători.
Mirel Rădoi a explicat și de ce a certat unul dintre copiii de mingi pentru că nu i-a trimis balonul la timp lui Niță.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Avem probleme de concentrare, ambiție și de mentalitate!" Reacția LPF după declarațiile lui Rădoi
09/09/2021 LA 17:29
”Și dacă era 1-0 pentru România, era aceeași reacție la adresa copilului de mingi pe care l-am certat. Trebuie să schimbăm mentalitatea asta. Nu putem să ascundem mingiile, nu sunt de acord cu așa ceva și nu voi fi. Lui Ginter i-am spus că nu e fair-play, dar mi-am cerut scuze după partidă. Armenia a câștigat și astă-seară, au șase puncte... ”, a continuat el.

România - Germania 0-1. Rădoi a vorbit și despre meciul cu Armenia

”O echipă care, din punctul meu de vedere, arată mult mai unităși mai determinată fără Mkhitarian, pentru că își dau seama că nu au jucător care să facă diferența și pun accent pe unitatea de grup. Au și un antrenor cu experiență, reușeșste să scoată ce e mai bun din ei”, a declarat el.
”Am văzut ultimele partide, sunt agresivi. Niciodată nu mi-au plăcut echipele de acest fel, cred că vom avea ceva probleme. Cel mai important pentru noi e să recuperăm jucătorii cât mai repede după ce am depus efort în seara asta, fără a acumula un punct”, consideră Rădoi.
Suntem obișnuiți de la juniori să facem ture, în loc să lăsăm copiii să se joace cu mingea. V-am spus și de calitatea paselor. Am înfruntat jucători care costă un miliard, dar nu cred că diferența de pe Transfermarkt s-a văzut pe teren
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Macedonia de Nord - România 0-0 | 7 puncte în 7 zile. Naționala nu ia gol, dar este criticată
09/09/2021 LA 08:14
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Rădoi, optimist înainte de duelul cu Macedonia de Nord! "Avem speranțe la locul 2!"
07/09/2021 LA 16:44