Naționala României se pregătește intens pentru primul meci din preliminariile mondialului de anul viitor, cel cu Macedonia, care va avea loc mâine seară pe Arena Națională. Printre antrenamente și ședințe tehnice, "tricolorii" au timp și să ofere interviuri, apropiindu-se în acest fel mai mult de suporteri, care oricum sunt văduviți în această perioadă de prezența pe stadion.
După ce ieri Alex Cicâldău a răspuns unor întrebări venite din partea fanilor, iar George Pușcaș a fost chestionat de foste legende ale echipei naționale, astăzi a venit rândul lui Ianis Hagi să ofere un interviu.
Ianis este foarte optimist înaintea startului preliminariilor și a făcut o afirmație curajoasă, spunând că în 2021 vom vedea o națională mai bună: "Veți vedea în 2021 o națională a României mai bună! Vom înflori ca echipă cum am făcut-o și la nivel U21."
Europa League
Mesajul lui Ianis Hagi după calificarea lui Rangers în finala Europa League! "Ibrox baby, e diferit"
06/05/2022 LA 06:32
https://i.eurosport.com/2020/09/22/2891766.jpg

Ianis Hagi: "Filmulețele cu tata m-au făcut să devin obsedat de fazele fixe"

Pe la toate echipele în care a jucat, Ianis Hagi a fost printre printre principalii executanți de faze fixe. Mijlocașul lui Rangers a recunoscut că de mic a vrut să devină un executant perfect, iar această obsesie a venit după ce a urmărit filmulețele în care tatăl său excela la astfel de faze.
"Am pus accent de când eram mic pe acest aspect. Obsesia mea de a deveni un executant perfect de lovituri libere a pornit de la filmulețele cu tata, în care marca adeseori. Am avut și norocul să am antrenori cum a fost tata, Mutu la tineret și acum Steven Gerrard, toți executanți incredibili de lovituri libere și am de unde să învăț. Cred că sunt un executant bun de lovituri libere, dar mai am de muncit pentru a deveni unul perfect.", a spus Ianis Hagi.
Mijlocașul român a spus că presiunea din partea fanilor este normală, iar datoria jucătorilor este să absorbă această presiune și să producă rezultate: "E normal să fie presiune la echipa națională. Trebuie să fii conștient de acest lucru când vi la echipa națională. Depinde de fiecare. Unii pot să o vadă ca presiune, alții ca o motivație, ca o onoare și cred că toate emoțiile pot aduce rezultate dacă sunt gestionate corect."
tweet
Turkish Süper Lig
Informații de ultimă oră despre viitorul lui Moruțan și Cicâldău! Unde pot ajunge cei doi români
27/04/2022 LA 15:14
Fotbal
#AiNoștri | Povestea lui Ianis Vulpe! Interviu exclusiv cu românul care joacă la Pacos de Ferreira
21/04/2022 LA 12:12