În urmă cu o lună, Mirel Rădoi a surprins pe toată lumea când a anunțat că va renunța la funcția de selecționerdupă meciurile cu Islanda și Liechtenstein, indiferent de rezultatul lor. Vestea a fost extrem de surprinzătoare în acel moment, asta pentru că România avea șanse reale să joace la barajul din luna martie a anului viitor.
Chiar dacă a făcut doar egal cu Islanda, Mirel Rădoi e dispus să continue pe banca naționalei României chiar și în cazul ratării calificării la barajul pentru Cupa Mondială. Selecționerul și-ar dori să continue dacă oficialii FRF ajung la concluzia că a făcut o muncă bună în ultimii doi ani de mandat.
Fotbal
FRF are o nouă variantă pentru banca echipei naționale! Ce antrenor au pus pe listă
IERI LA 18:53

Mirel Rădoi se gândește să continue pe banca naționalei României

"Acum mă întreb dacă Federația va dori să mai continue cu un antrenor de pe locul 3. Aș continua dacă se va ajunge la concluzia că ce am făcut a fost în regulă. Dacă nu, va trebui să vină altcineva. Vom vedea dacă voi mai rămâne. Mai pot", a spus Mirel Rădoi la conferința de presă de dinaintea partidei cu Liechtenstein.
"Pentru mine nu există nicio ofertă, cele care au existat le-am refuzat. În momentul de față nu am nicio ofertă, nu știu ce voi face dacă nu voi mai rămâne de mâine încolo. E clar că a rămas în continuare o doză de dezamăgire după partida cu Islanda. Sper doar că frustrarea acumulată să o arătăm pe început de joc și mai ales în prima repriză mâine seară (n.r. duminică seară) pentru că e clar că nu a trecut foarte ușor. Dacă nu ajungem la baraj, va fi un eșec pentru mine în primul rând, apoi Federația va trebui să facă o analiză", a mai spus Rădoi.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
O nouă variantă pentru FRF! Cine este antrenorul dorit pe banca tehnică a naționalei României
26/11/2021 LA 18:02
Fotbal
Detalii de ultimă oră despre negocierile dintre Rădoi și FRF! În ce condiții ajunge Hagi la echipă
18/11/2021 LA 18:48