În urmă cu o lună, Mirel Rădoi a surprins pe toată lumea când a anunțat că va renunța la funcția de selecționerdupă meciurile cu Islanda și Liechtenstein, indiferent de rezultatul lor. Vestea a fost extrem de surprinzătoare în acel moment, asta pentru că România avea șanse reale să joace la barajul din luna martie a anului viitor.
Chiar dacă a făcut doar egal cu Islanda, Mirel Rădoi e dispus să continue pe banca naționalei României chiar și în cazul ratării calificării la barajul pentru Cupa Mondială. Selecționerul și-ar dori să continue dacă oficialii FRF ajung la concluzia că a făcut o muncă bună în ultimii doi ani de mandat.
Romanian Liga I
Continuă tensiunile la Craiova. Președintele Cârțu nu e de acord cu deciziile antrenorului Rădoi
13/11/2022 LA 11:05

Mirel Rădoi se gândește să continue pe banca naționalei României

"Acum mă întreb dacă Federația va dori să mai continue cu un antrenor de pe locul 3. Aș continua dacă se va ajunge la concluzia că ce am făcut a fost în regulă. Dacă nu, va trebui să vină altcineva. Vom vedea dacă voi mai rămâne. Mai pot", a spus Mirel Rădoi la conferința de presă de dinaintea partidei cu Liechtenstein.
"Pentru mine nu există nicio ofertă, cele care au existat le-am refuzat. În momentul de față nu am nicio ofertă, nu știu ce voi face dacă nu voi mai rămâne de mâine încolo. E clar că a rămas în continuare o doză de dezamăgire după partida cu Islanda. Sper doar că frustrarea acumulată să o arătăm pe început de joc și mai ales în prima repriză mâine seară (n.r. duminică seară) pentru că e clar că nu a trecut foarte ușor. Dacă nu ajungem la baraj, va fi un eșec pentru mine în primul rând, apoi Federația va trebui să facă o analiză", a mai spus Rădoi.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Mirel Rădoi a răbufnit după Rapid – CS U Craiova 2-2: "Nu stau să mă rog de nimeni!"
13/11/2022 LA 06:21
Romanian Liga I
Rapid, revenire importantă în duelul cu Craiova! Oltenii au ratat șansa de a urca pe locul 2
12/11/2022 LA 20:35