Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

'Tricolorii' nu-l vor plecat pe Mirel Rădoi de la națională: "E o premieră, m-a surprins foarte tare!"

Irina Aldea

Publicat 17/11/2021 la 22:06 GMT+2

Echipa națională a României a rămas fără selecționer, după ce Mirel Rădoi a ales să plece în urma insuccesului din campania de calificare pentru Campionatul Mondial din 2022. Totuși, 'tricolorii' nu sunt deloc încântați de decizia pe care a luat-o Rădoi.

Mirel Rădoi

Credit imagine: Getty Images

Mirel Rădoi a anunțat, la finalul partidei cu Liechtenstein, că pleacă de la cârma echipei naționale a României, spunând că, din punctul lui de vedere, ratarea calificării la barajul pentru Cupa Mondială din 2022 este un eșec profesional. Chiar dacă selecționerul s-a arătat decis să pună punct mandatului, oficialii Federației Române de Fotbal încă speră să-l facă să se răzgândească.
Oficialii nu sunt singurii care vor să-l întoarcă din drum pe Mirel Rădoi. Jucătorii naționalei sunt la fel de dispuși să-l facă pe selecționer să revină pe banca tehnică. Fostbaliștii echipei naţionale de fotbal au cerut conducerii federaţiei să îl convingă pe Mirel Rădoi să continue la conducerea primei reprezentative, a declarat, miercuri, Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF.

Mirel Rădoi, întors din drum de 'tricolori' la naționala de fotbal a României?

"Au venit 12 jucători, eu nu mint. Ne-am întors de la Vaduz şi jucătorii ne-au cerut mie şi preşedintelui să stăm de vorbă cu dumnealor. Am discutat şi au declarat clar că ei sunt foarte fericiţi cu acest antrenor, din punctul de vedere al calităţii fotbalului pe care vor să-l joace, al atmosferei, al comuniunii sufleteşti şi multe alte lucruri. Au cerut să-l convingem să continue, cu rugămintea de a avea o discuţie cu Mirel, care va avea loc probabil la sfârşitul acestei săptămâni sau la începutul săptămânii viitoare.
Este pentru prima oară când văd o astfel de iniţiativă şi am rămas foarte surprins. Sunt şi jucători care au mici conflicte, totuşi au venit. M-a surprins foarte mult adeziunea tuturor. Erau din toate straturile de vârstă, experienţă şi importanţă. S-au exprimat în numele tuturor jucătorilor. Am luat legătura cu Mirel. Încercăm să avem un dialog şi să hotărâm ceva, dacă e albă sau neagră. Trebuie să discutăm cu el şi să vedem ce îşi doreşte", a spus Mihai Stoichiţă la Digi Sport.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo