Mirel Rădoi a anunțat, la finalul partidei cu Liechtenstein, că pleacă de la cârma echipei naționale a României, spunând că, din punctul lui de vedere, ratarea calificării la barajul pentru Cupa Mondială din 2022 este un eșec profesional. Chiar dacă selecționerul s-a arătat decis să pună punct mandatului, oficialii Federației Române de Fotbal încă speră să-l facă să se răzgândească.
Oficialii nu sunt singurii care vor să-l întoarcă din drum pe Mirel Rădoi. Jucătorii naționalei sunt la fel de dispuși să-l facă pe selecționer să revină pe banca tehnică. Fostbaliștii echipei naţionale de fotbal au cerut conducerii federaţiei să îl convingă pe Mirel Rădoi să continue la conducerea primei reprezentative, a declarat, miercuri, Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF.
Fotbal
FRF are o nouă variantă pentru banca echipei naționale! Ce antrenor au pus pe listă
IERI LA 18:53

Mirel Rădoi, întors din drum de 'tricolori' la naționala de fotbal a României?

"Au venit 12 jucători, eu nu mint. Ne-am întors de la Vaduz şi jucătorii ne-au cerut mie şi preşedintelui să stăm de vorbă cu dumnealor. Am discutat şi au declarat clar că ei sunt foarte fericiţi cu acest antrenor, din punctul de vedere al calităţii fotbalului pe care vor să-l joace, al atmosferei, al comuniunii sufleteşti şi multe alte lucruri. Au cerut să-l convingem să continue, cu rugămintea de a avea o discuţie cu Mirel, care va avea loc probabil la sfârşitul acestei săptămâni sau la începutul săptămânii viitoare.
Este pentru prima oară când văd o astfel de iniţiativă şi am rămas foarte surprins. Sunt şi jucători care au mici conflicte, totuşi au venit. M-a surprins foarte mult adeziunea tuturor. Erau din toate straturile de vârstă, experienţă şi importanţă. S-au exprimat în numele tuturor jucătorilor. Am luat legătura cu Mirel. Încercăm să avem un dialog şi să hotărâm ceva, dacă e albă sau neagră. Trebuie să discutăm cu el şi să vedem ce îşi doreşte", a spus Mihai Stoichiţă la Digi Sport.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
O nouă variantă pentru FRF! Cine este antrenorul dorit pe banca tehnică a naționalei României
26/11/2021 LA 18:02
Fotbal
Detalii de ultimă oră despre negocierile dintre Rădoi și FRF! În ce condiții ajunge Hagi la echipă
18/11/2021 LA 18:48