Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un club din Liga 1 și-a exprimat interesul față de Mirel Rădoi, după anunțul selecționerului: "Am face performanță!"

Irina Aldea

Publicat 13/10/2021 la 19:58 GMT+3

Mirel Rădoi a anunțat după meciul cu Armenia că la finalul partidelor programate în noiembrie va părăsi naționala de fotbal a României. Un club din Liga 1 a intrat deja pe fir și și-a exprimat dorința de a-l avea pe banca tehnică pe actualul selecționer.

Mirel Rădoi

Credit imagine: Getty Images

România a învins Armenia, luni seara, cu 1-0 în Grupa J de calificare la Cupa Mondială din 2022, dar la scurt timp după acest joc, Mirel Rădoi a venit cu o declarație care a provocat uimire. Selecționerul a anunțat că după ultimele meciuri cu Islanda şi Liechtenstein contractul său cu Federaţia Română de Fotbal expiră şi că echipa naţională va avea nevoie de un alt antrenor.
După succesul de luni seara, coroborat cu victoria Germaniei cu 4-0 în Macedonia de Nord, România a urcat pe locul 2 în grupă și este favorită pentru calificarea în jocurile de baraj. Chiar și așa, Mirel Rădoi nu este dispus să continue la cârma naționalei de fotbal a României, anunțând luni seară că echipa va avea nevoie de un nou antrenor din luna noiembrie.

Valeriu Iftime l-ar vrea pe Mirel Rădoi la FC Botoșani

Mirel Rădoi a declarat în repetate rânduri că și-ar dori să antreneze o echipă de club pentru că vrea să lucreze zi de zi, iar Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, este primul care afirmă fără echivoc că ar vrea ca actualul selecționer să vină pe banca moldovenilor după meciurile naționalei din noiembrie.
În prezent, FC Botoșani are antrenor, pe Marius Croitoru, care a lăsat de înțeles că acesta va fi ultimul său sezon pe banca echipei: "Croitoru este antrenorul meu, am totul pus la punct cu el, dar dacă odată nu aş avea antrenor, aş face toate demersurile posibile să-l aduc pe Rădoi la Botoşani.
Pe el, pe Mutu, că eu cred foarte mult în antrenorii ăştia şi sunt absolut convins că aş putea face performanţă cu antrenorii ăştia la Botosani. Dar, în momentul ăsta, nu se pune problema că acum am un antrenor foarte bun, poate chiar mai bun", a declarat Valeriu Iftime pentru Antena Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo