România a învins Armenia, luni seara, cu 1-0 în Grupa J de calificare la Cupa Mondială din 2022, dar la scurt timp după acest joc, Mirel Rădoi a venit cu o declarație care a provocat uimire. Selecționerul a anunțat că după ultimele meciuri cu Islanda şi Liechtenstein contractul său cu Federaţia Română de Fotbal expiră şi că echipa naţională va avea nevoie de un alt antrenor.
După succesul de luni seara, coroborat cu victoria Germaniei cu 4-0 în Macedonia de Nord, România a urcat pe locul 2 în grupă și este favorită pentru calificarea în jocurile de baraj. Chiar și așa, Mirel Rădoi nu este dispus să continue la cârma naționalei de fotbal a României, anunțând luni seară că echipa va avea nevoie de un nou antrenor din luna noiembrie.
Romanian Liga I
Continuă tensiunile la Craiova. Președintele Cârțu nu e de acord cu deciziile antrenorului Rădoi
13/11/2022 LA 11:05

Valeriu Iftime l-ar vrea pe Mirel Rădoi la FC Botoșani

Mirel Rădoi a declarat în repetate rânduri că și-ar dori să antreneze o echipă de club pentru că vrea să lucreze zi de zi, iar Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, este primul care afirmă fără echivoc că ar vrea ca actualul selecționer să vină pe banca moldovenilor după meciurile naționalei din noiembrie.
În prezent, FC Botoșani are antrenor, pe Marius Croitoru, care a lăsat de înțeles că acesta va fi ultimul său sezon pe banca echipei: "Croitoru este antrenorul meu, am totul pus la punct cu el, dar dacă odată nu aş avea antrenor, aş face toate demersurile posibile să-l aduc pe Rădoi la Botoşani.
Pe el, pe Mutu, că eu cred foarte mult în antrenorii ăştia şi sunt absolut convins că aş putea face performanţă cu antrenorii ăştia la Botosani. Dar, în momentul ăsta, nu se pune problema că acum am un antrenor foarte bun, poate chiar mai bun", a declarat Valeriu Iftime pentru Antena Sport.
Romanian Liga I
Mirel Rădoi a răbufnit după Rapid – CS U Craiova 2-2: "Nu stau să mă rog de nimeni!"
13/11/2022 LA 06:21
Romanian Liga I
Rapid, revenire importantă în duelul cu Craiova! Oltenii au ratat șansa de a urca pe locul 2
12/11/2022 LA 20:35