Spre finalul meciului câștigat Olanda cu 6-1 în fața Turciei, căpitanul Virgil Van Dijk a fost victima unei intrări hotărâte a unui jucător turc, în urma căreia a rămas pentru câteva momente pe gazon.
Imediat după partidă, Virgil Van Dijk le-a dat asigurări fanilor olandezi și ai lui Liverpool, spunând că se simte bine, trecând deja peste acest incident:
"Sunt bine, din fericire. Am trecut deja peste acest moment. Poate pentru că sunt așa mare, lumea spune că joc teatru. Nu am vrut să risc, o intrare ca aceea nu e amuzantă, dar face parte din joc. Joc fără frică", a spus Virgil Van Dijk, după ce a părăsit terenul în momentul în care Olanda nu mai avea schimbări.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Jorginho nu și-a revenit după ratarea calificării cu Italia la CM din Qatar! Ce mesaj a postat
01/04/2022 LA 08:02
https://i.eurosport.com/2021/09/03/3212241.png

Van Dijk a lipsit aproape 9 luni de pe teren

Virgil Van Dijk a ratat aproape în totalitate sezonul 2020/21, după ce în luna octombrie a anului trecut a ieșit accidentat în urma unui duel cu portarul celor de la Everton, Jordan Pickford, în timpul Merseyside Derby.
Olandezul a suferit o accidentare gravă la ligamentele genunchiului, fiind nevoie de operație pentru recuperarea sa. Astfel, sezonul lui Van Dijk a luat sfârșit încă din toamna trecută, ratând și Campionatul European din vară. După 285 de zile, acesta a revenit la finalul lunii iulie într-o partidă amicală cu Hertha Berlin.
În cazul în care se va simți bine și în zilele următoare, Virgil Van Dijk va juca duminică în meciul dintre Leeds United și Liverpool, în direct de la 18:30 pe Eurosport 1.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo nu se mulțumește doar cu calificarea la CM din Qatar: "Vrem mult mai mult"
31/03/2022 LA 08:06
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Ibrahimovic a anunțat ce planuri are după ce Suedia a ratat calificarea la CM din Qatar
30/03/2022 LA 13:30