Postul de selecționer al României este vacant, după ce contractul luiMirel Rădoi cu Federația Română de Handbal s-a încheiat. Forul condus de Răzvan Burleanu i-a propus o prelungire, dar fostul fundaș al naționalei a refuzat propunere.
Președintele FRF a discutat și cu Gheorghe Hagi, dar și "Regele" a declina oferta de a deveni selecționerul României. Cele două părți nu au ajuns la o înțelegere din cauza funcției ocupate de Hagi la Farul Constanța.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
Astfel, misiunea federației de a găsi o soluție pentru a conduce România în viitoarele campanii continuă. Viorel Moldovan, membru al "Generației de Aur" a declarat azi, în Emisiunea Fotbal Club de la DigiSport că se simte în stare să preia echipa națională.

Viorel Moldovan: "Chiar și eu aș putea. Tot timpul m-am simțit în stare, dar asta este"

Fostul atacant al naționalei a susținut că prima reprezentativa are nevoie de rezultate imediate și explică de ce naționala are nevoie de un antrenor cu experiență, precum Laszlo Boloni, Victor Pițurcă sau Mircea Lucescu.
"Ne trebuie cineva care să facă rezultate imediate, să obțină calificări. Nu proiecte pe termen lung, nu este timp de formare, echipa națională nu este club, unde ai timp să formezi jucători. Ei trebuie să vină deja formați și să zbârnâie pentru echipa națională. Ce să construim? Construim de 100 de ani și ce facem? Tot acasă stăm.
De ce n-ar putea să fie Viorel Moldovan? Chiar și eu aș putea. Tot timpul m-am simțit în stare, dar asta este. Cred că un selecționer trebuie să aibă o anumită vârstă și experiență. Cred că au fost suficiente experimente la națională și nu știu dacă putem continua la fel. Îi văd pe Boloni, Pițurcă sau Mircea Lucescu. Îți trebuie și o prestanță. Toți trei au avut performanțe", a spus Viorel Moldovan pentru sursa citată.
Ultima oară antrenor la Petrolul, în prezent liber de contract, Moldovan a fost în trecut selecționer al naționalei U21 (2014) și antrenor secund al primei reprezentative în ultimul mandat al lui Anghel Iordănescu (2014-2016).
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Christian Eriksen a dezvăluit că vrea să joace la Cupa Mondială din Qatar
04/01/2022 LA 20:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cupa Mondială bienală? Reacția șefului UEFA, categorică: "O idee proastă, nu pentru că ne opunem"
31/12/2021 LA 15:31