Georgia a produs surpriza serii în preliminariile Campionatului Mondial, după ce a învins-o pe teren propriu pe Suedia, scor 2-0. Acest rezultat este cu atât mai surprinzător în condițiile în care Suedia a ratat o șansă uriașă de a rămâne pe prima poziție în Grupa B, înaintea duelului decisiv contra Spaniei de duminică.
Zlatan Ibrahimovic și-a făcut revenirea în naționala Suediei pentru prima oară din luna martie, după ce atacantul lui AC Milan a ratat Campionatul European din cauza unei accidentări. Cu toate acestea, Suedia s-a văzut neputincioasă în Georgia, iar presa din nordul continentului l-a găsit chiar pe Zlatan vinovatul principal.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Șoc în Portugalia! Ronaldo, la baraj după un gol în ultimele minute! Rezultatele serii în Europa
14/11/2021 LA 21:44

Zlatan l-ar trage în jos pe Aleksander Isak, potrivit suedezilor

Potrivit presei din Suedia, prezența lui Zlatan Ibrahimovic în primul 11 al naționalei a încurcat mai mult decât a ajutat, menționând că atacantul lui AC Milan nu se potrivește sistemului folosit de selecționerul Janne Andersson. De asemenea, există și păreri că prezența acestuia pe teren l-ar trage în jos pe Aleksander Isak, atacantul lui Real Sociedad și unul dintre cei mai importanți oameni ai suedezilor.
Cu toate acestea, selecționerul s-a apărat spunând că acesta joacă mereu cu doi oameni în atac, în timp ce Isak a fost foarte diplomat în declarații: "Nu cred că prezența lui Zlatan ne afectează, poate doar să ne facă mai buni. Este un jucător de top", a spus vârful lui Sociedad.
Pentru Suedia urmează ultima și cea mai importantă partidă din actualele preliminarii, cea de la Sevilla, contra Spaniei. În acest moment, Suedia se află pe locul al doilea, cu 15 puncte, în timp ce Spania a revenit pe primul loc al grupei, cu 16 puncte, grație victoriei din Grecia, scor 0-1. Pentru echipa lui Luis Enrique, un egal va fi suficient pentru a obține calificarea directă la Campionatul Mondial, în timp ce Suedia are nevoie de toate cele trei puncte.
Clasamentul grupei B
  • 1. Spania 16p
  • 2. Suedia 15p
  • 3. Grecia 9p
  • 4. Georgia 7p
  • 5. Kosovo 4p
Campionatul European UEFA
Cel mai bun prim "11" după faza grupelor! Cine sunt jucătorii care s-au remarcat
24/06/2021 LA 16:01
Campionatul European UEFA
Portughezii, în alertă! Un fotbalist a fost depistat pozitiv cu Covid-19! Cine îi ia locul în lot
13/06/2021 LA 12:13