Zlatan Ibrahimovic, atacantul echipei de fotbal AC Milan, convocat la naționala Suediei pentru meciurile barajului de calificare la Cupa Mondială 2022, a recunoscut, marți, că resimte o oarecare "panică" gândindu-se la perspectiva retragerii din activitate.
Suspendat pentru meciul de joi de la Stockholm, dintre Suedia și Cehia, Ibrahimovic s-a declarat pregătit să continue "până la capăt", dacă coechipierii săi vor obține calificarea.
"Am această mică teamă: ce se va întâmpla după? Știu că voi avea alte posibilități, că voi avea multe oferte. Dar această adrenalină pe care o am pe teren, nu o voi găsi nicăieri.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
IERI LA 09:39
Deci, pentru asta am această panică. Dar voi continua atât cât va fi posibil și voi profita. Nu mai am 90 de minute în picioare. Dar știam asta înainte de convocare", a declarat Ibrahimovic, care și-a descris corpul ca fiind "un bătrân camarad, dar în formă", potrivit Agerpres.
În cazul unei calificări contra cehilor, Ibrahimovic a recunoscut că nu va juca toate cele 90 de minute în meciul decisiv cu Polonia, care este calificată direct în finală după ce Rusia a fost exclusă în urma invadării Ucrainei.
Citește și:

CE PLANURI ARE ZLATAN IBRAHIMOVIC DUPĂ CE SE RETRAGE DIN FOTBAL

Ajuns la 40 de ani, Zlatan Ibrahimovic continuă să surprindă pe toată lumea prin faptul că joacă la un nivel extrem de ridicat, iar suedezul nu a stabilit când va agăța ghetele-n cui.
Fotbalistul nu ia momentan în calcul o eventuală retragere din fotbal. Cu toate astea, Ibrahimovic a vorbit recent despre ce se gândește să facă după ce va lua decizia de a se retrage din fenomen:
"Dacă revin pe teren curând? Asta e sigur. Sunt situații dificile. În cariera mea nu am avut multe opriri, în timp ce în ultimii ani am avut o accidentare gravă. Dar Ibra este cel care decide când să se oprească. Voci? Mulți continuă să mă considere terminat şi mă taxează.
Am încredere în tot ceea ce fac. Nu știu cât va dura, dar mereu încerc să trec dincolo de limită. De ce să fii normal când poți fi mai puternic? Vedem ce va fi pe viitor. Sunt curios de anumite lucruri.
De exemplu, aș vrea să devin actor. Ceva care îmi dă adrenalină. Dar nimic nu va fi ca fotbalul. Va trebui să fac o diferență. Am multe proiecte, dar acum mă concentrez pe fotbal. Când mă întorc, o să 'arunc în aer' întregul stadion", a declarat Ibrahimovic, în luna februarie.
Serie A
Ibrahimovic nu are de gând să se retragă! Suedezul e gata să accepte un salariu infim la Milan
30/06/2022 LA 14:57
Fotbal
Alibec, savuros când a fost pus să-i caracterizeze într-un cuvânt pe Șumudică, Petrescu și Hagi
29/06/2022 LA 11:58