Mario Camora, fundașul lui CFR Cluj, a obținut cetățenia română pe 2 septembrie, iar câteva zile mai târziu a fost întrebat dacă știe versurile imnului României. Portughezul a recitat versurile, însă nu toată lumea a gustat gestul fostablistului. Mirel Rădoi a avut o reacție acidă și l-a criticat pe Camora pentru că s-a grăbit și l-a mustrat public.
"Trebuie să își termine toate probleme pe care le are din punct de vedere juridic. După aceea vom vedea dacă continuă evoluțiile bune la echipa de club. Eu l-am văzut că a început să cânte imnul. Asta înseamnă că data viitoare îl vom vedea că spune că e titular deja și lucrurile astea nu-mi plac. Deocamdată nu a venit la echipa națională. Mie îmi plac lucrurile mult mai serioase. Ca să poată face parte din grupul ăsta, trebuie să continue la fel de bine ca până acum. Altfel, indiferent de ce personalitate are, cât de bun e ofensiv, defensiv, dacă nu continuă evoluțiile bune, nu va putea face parte din lot. Din punct de vedere psihologic ar putea cu Islanda, da, ar putea, a jucat în multe partide cu miză", a declarat Mirel Rădoi.

Mario Camora, replică pentru Mirel Rădoi

Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
ACUM 2 ORE
"Ai văzut interviul? Ai văzut tu interviul, că eu am cântat? Am cântat eu? Am citit acolo, nu? Dacă nu spunea, ziceam că nu știa nimic. Dar are dreptate Mister și apoi a dat și el alt interviu. A trecut, a avut dreptate, dar asta este. Acum eu nu pot decât să îmi cer scuze, nu pot să mai fac altceva să întorc nimic. Asta este și mergem mai departe. Nu faceți un scandal între noi, pentru că nu există", a spus Camora după meciul Astra - CFR Cluj 0-2, potrivit Digi Sport.
Fotbal
Imagini spectaculoase de la parada de titlu a lui Manchester City
ACUM 3 ORE
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
ACUM 5 ORE