România respiră prin CFR la nivelul fotbalului european. După ce a ieșit dintr-o grupă cu Lazio, Celtic și Rennes, formația din Gruia a reușit două remize cu Sevilla, cea mai titrată echipă a competiției.
Pentru câteva zeci de secunde, clujenii au crezut că sunt aproape de o calificare istorică, dar golul din finalul partidei de la Sevilla a fost anulat, pentru un henț în prealabil al lui Lacina Traore. Reluările au arătat că decizia arbitrilor a fost corectă, dar Camora e de altă părere.
"Am văzut reluarea în vestiar. Dacă era invers, eu cred că le valida golul. Noi suntem o echipă prea mică, prin comparație cu Sevilla. Asta e. Am avut 3-4 ocazii de gol, mai ales repriza a doua a fost echilibrată. Micile detalii au făcut diferența, neatenția din final de la Cluj. Suntem triști, dar am făcut două meciuri de mare calitate", a spus Camora la final, pe Telekom Sport, pentru ca apoi, întrebat de discursul lui Dan Petrescu din vestiar, la final, să spună: "Antrenorul e mândru de echipă, nu ne-a zis nimic după meci, pentru că nu procedează așa. Dar cu siguranță nu poate fi altfel decât mândru după aceste 180 de minute în care am fost egalii Sevillei".
Cupa Mondială FIFA
Messi, discurs entuziasmant, după ce a strălucit cu Mexic: "Știam că azi trebuie să câștigăm"
ACUM O ORĂ

Tragerea la sorți a Europa League, în direct pe eurosport.ro

Vineri, de la ora 14:00, eurosport.ro îți oferă în direct tragerea la sorți a optimilor Europa League.
Se anunță dueluri foarte tari, în condițiile în care formațiile calificate urmează să intre în aceeaşi urnă, fără să existe capi de serie. În plus, echipe din aceeaşi ţară se pot întâlni din această fază a competiţiei. Ca atare, vom putea avea un duel de genul Manchester United - Wolves sau Roma - Inter.
De notat că înainte de tragerea la sorţi, oficialii forului european vor anunţa dacă există restricţii geografice, știut fiind faptul că în anumite zone ale Europei situațiile sunt tensionate din punct de vedere politic.
Manșa tur a optimilor de finală din Europa League va avea loc pe 12 martie, în timp ce returul se va disputa o săptămână mai târziu (19 martie).
Cupa Mondială FIFA
Presa din Argentina e la picioarele lui Messi, după victoria cu Mexic: "A frecat lampa sa magică"
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Deschamps, pălăria jos în fața lui Mbappe după Franța – Danemarca 2-1: "Kylian e ca o locomotivă!"
ACUM 2 ORE