Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luis Suarez a revenit cu gol în campionatul din Uruguay! A înscris după mai puțin de 15 minute de la intrarea pe teren

Bianca Dumitru

Actualizat 06/08/2022 la 18:02 GMT+3

Luis Suarez a debutat noaptea trecută în noul sezon al campionatului din Uruguay, în meciul dintre Nacional și Rentistas. Fotbalistul de 35 de ani a înscris și primul său gol de la revenirea în Primera Division.

Luis Suarez célèbre son but avec le Nacional contre Rentistas, lors du Tournoi de clôture, le 5 août 2022

Credit imagine: Getty Images

Luis Suarez s-a întors în această vară la Nacional, club la care a debutat la seniori, semnând un contract valabil până la finalul acestui an, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an.
Atacantul de 35 de ani a jucat în această săptămână în meciul din Copa Sudamericana, contra celor de la Atletico GO, iar noaptea trecută și-a făcut debutul și în campionatul din Uruguay.
Fostul fotbalist al celor de la Liverpool, Barcelona și Atletico Madrid a fost trimis pe teren în startul reprizei secunde a meciului cu Rentistas, din a doua etapă a Primera Division Clasura. Cei de la Nacional conduceau deja după reușitele lui Rodriguez și Ramirez, iar Suarez a marcat golul de 3-0 în minutul 59, înscriind cu capul după un corner.
În ultimele minute de joc, uruguayanul de 35 de ani a fost aproape de a mai înscrie o dată, dintr-o lovitură de la 11 metri, dar a ratat.
Pentru Nacional urmează, pe 10 august, returul cu Atletico GO, contând pentru sferturile de finală ale Copei Sudamericane, iar în campionat, pe 14 august, va avea loc meciul cu Liverpool Montevideo.
Citește și:

Luis Suarez a fost aproape de Bundesliga

Luis Suarez a rămas liber de contract la începutul lunii iulie, după două sezoane petrecute în tricoul lui Atletico Madrid. Echipa de pe Wanda Metropolitano nu a vrut să-i prelungească înțelegerea, iar uruguayanul s-a văzut acum nevoit să-și găsească o nouă echipă.
Atacantul de 35 de ani nu a dus lipsă de oferte, înainte de a se înțelege cu cei de la Nacional, presa internațională anunțând că Suarez a fost legat de o altă echipă importantă din Europa.
Potrivit jurnaliștilor Sky Sports, uruguayanul a fost propus la Borussia Dortmund, club care a anunțat că nu se va putea baza pentru o perioadă nedeterminată de timp pe serviciile lui Sebastien Haller.
Atacantul ivorian, care a fost transferat de nemți de la Ajax pentru a-l înlocui pe Erling Haaland, a acuzat o stare de rău după un antrenament și, după investigații, a fost diagnosticat cu cancer testicular.
Dacă ar fi ajuns în echipa lui Edin Terzic, uruguayanul ar fi fost la prima sa experiență în Bundesliga, până acum el evoluând la Nacional, Groningen, Ajax, Liverpool, Barcelona și Atletico Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo