UEFA și CONMEBOL au anunțat astăzi prelungirea parteneriatului dintre cele două confederații, prin anunțarea unei partide între Italia, campioana Europei și Argentina, campioana Americii de Sud. Partida dintre cele două țări urmează să aibă loc în iunie 2022, în timpul ferestrei internaționale de la finalul sezonului 2021/22.
Turkish Süper Lig
Fatih Terim, nemulțumit că Cicâldău nu a bătut penalty-ul cu Besiktas: "Nu trebuia să îl lase"
ACUM 6 ORE

Napoli, una dintre locațiile care se iau în calcul

Organizarea acestui meci face parte din parteneriatul dintre cele două confederații, care au colaborat în ultimii ani în mod special în ceea ce privește fotbalul feminin, futsal, competiții de copii și juniori și schimburi de arbitri.
În această vară, UEFA și CONMEBOL au făcut un schimb de arbitri în timpul celor două turnee finale continentale, atunci când arbitrul argentinian Fernando Rapallini a arbitrat partide de la EURO 2020, în timp ce spaniolul Jesus Gil Manzano a condus meciuri la Copa America.
Stadionul pe care se va desfășura Italia – Argentina nu a fost încă anunțat, dar se pare că o variantă ar fi stadionul "Diego Armando Maradona" din Napoli, care să fie și un omagiu la adresa fostului mare jucător argentinian care a avut o influență majoră pentru cele două națiuni la nivel fotbalistic.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Romanian Liga I
CFR Cluj-Sepsi 2-0 | Culio a marcat primul gol de la revenirea în Gruia
ACUM 7 ORE
Ligue 1
Marseille riscă să piardă un punct după derby-ul cu PSG
ACUM 9 ORE