UEFA și CONMEBOL au anunțat astăzi prelungirea parteneriatului dintre cele două confederații, prin anunțarea unei partide între Italia, campioana Europei și Argentina, campioana Americii de Sud. Partida dintre cele două țări urmează să aibă loc în iunie 2022, în timpul ferestrei internaționale de la finalul sezonului 2021/22.
Cupa Mondială FIFA
Adrian Porumboiu acuză o gafă a UEFA și FIFA în privința nedelegării lui Istvan Kovacs la centru
ACUM O ORĂ

Napoli, una dintre locațiile care se iau în calcul

Organizarea acestui meci face parte din parteneriatul dintre cele două confederații, care au colaborat în ultimii ani în mod special în ceea ce privește fotbalul feminin, futsal, competiții de copii și juniori și schimburi de arbitri.
În această vară, UEFA și CONMEBOL au făcut un schimb de arbitri în timpul celor două turnee finale continentale, atunci când arbitrul argentinian Fernando Rapallini a arbitrat partide de la EURO 2020, în timp ce spaniolul Jesus Gil Manzano a condus meciuri la Copa America.
Stadionul pe care se va desfășura Italia – Argentina nu a fost încă anunțat, dar se pare că o variantă ar fi stadionul "Diego Armando Maradona" din Napoli, care să fie și un omagiu la adresa fostului mare jucător argentinian care a avut o influență majoră pentru cele două națiuni la nivel fotbalistic.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Cupa Mondială FIFA
Completarea genială a lui Lineker la citatul celebru despre ce înseamnă Germania în fotbal
ACUM O ORĂ
Fotbal
Hansi Flick anunță revoluția în fotbalul german! Măsurile urgente pe care le-a cerut
ACUM O ORĂ