Preşedintele Pro Vercelli, Massimo Secondo, a decis ca echipa la care se implică să nu mai dispute partidele din perioada următoare, până când nu se rezolvă problema virusului ajuns în toate colţurile lumii.
"E periculos şi iresponsabil să continuăm în acest fel. Nu vreau să-mi asum riscul de a pune în pericol sănătatea jucătorilor şi familiilor acestora. Dacă va fi să pierdem meciurile la masa verde, o vom face fără probleme. Siguranţa vine înaintea a orice. Mergem înainte în felul nostru. Sper să ne vedem curând pe teren, pentru că asta ar însemna că epidemia coronavirus s-a terminat", a spus Massimo Secondo, potrivit presei italiene.
Pro Vercelli riscă însă retrogradarea. Cu 12 etape înaintea finalului de campionat, echipa se află pe locul 14, la 4 puncte de locurile de baraj şi la 9 de ultimul loc din Serie C, care duce automat în divizia a patra.
Fotbal
Diogo Jota, ratarea anului în meciul cu Crystal Palace! Salah, cu mâinile în cap în fața porții
ACUM 11 MINUTE
Înainte ca cele două reprezentante ale capitalei Piemontului, Juventus, respectiv FC Torino să instaleze o hegemonie la nivelul fotbalului italian, a existat o altă formație aflată în regiunea din nordul "Cizmei". În ciuda prezentului tumultos, Pro Vercelli se poate mândri cu șapte titluri de campioană a primei ligi din Italia, iar povestea completă a unei "campioane uitate" o puteți citi aici.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Sadio Mane deschide scorul pe Anfield în meciul cu Crystal Palace în etapa a 5-a
ACUM 15 MINUTE
Romanian Liga I
Mircea Rednic nu i-ar spune "nu" lui Dinamo, dar pune o condiție clară pentru a reveni în "Groapă"
ACUM 34 MINUTE