Primeira Liga se va întoarce în lunile iunie și iulie! Acest lucru a fost anunțat de Prim Ministrul țării, Antonio Costa. Într-un interviu cu cei de la Expresso, Costa a vorbit despre intenția Federației de Fotbal din Portugalia de a relua sezonul.
Antonio Costa este optimist că datele avansate de Federație vor deveni realitate. Mai mult, Costa a dezvăluit că meciurile ar putea avea un număr restrâns de fani în tribune!

Fani în tribune

Liga
Beckham a răspuns fără ezitare la comparația dintre Messi și Cristiano Ronaldo: "E cu o clasă peste"
18/04/2020 LA 17:19
În interviu, Antonio Costa a avansat ideea ca partidele să aibă loc cu un număr mai mic de spectatori decât ar fi normal, astfel încât să poată fi păstrată distanțarea socială! Totul depinde de cum va evolua pandemia de COVID-19 din țară.
Pentru partide există mai multe variante, poate fi cea fără spectatori în tribune sau cu locuri rezervate distribuite în întreaga arenă | Antonio Costa, Prim Ministrul Portugaliei
Portugalia se pregătește să iasă din starea de urgență în luna mai, însă o va face treptat pentru că "acest virus nu hibernează vara", a avertizat Costa. Portugalia are 19.685 de persoane infectate și 687 de decese.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
ACUM O ORĂ
Liga
Barcelona primește despăgubiri de la FIFA în urma accidentării lui Araujo! Cât vor lua catalanii
ACUM 2 ORE