Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

5 lucruri de știut despre documentarul "În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania"

Nicu Savin

Publicat 30/03/2024 la 13:35 GMT+2

România s-a calificat din nou la Campionatul European, după o pauză de 8 ani, iar tricolorii așteaptă cu sufletul la gură să-și măsoare forțele cu cele mai bune echipe de pe continent. Pe 17 mai, cu mai puțin de o lună înaintea debutului turneului final, va fi lansat documentarul "În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania", în care fanii vor putea vedea povestea completă a calificării.

Romania s-a calificat la EURO 2024, foto: facebook

Credit imagine: Eurosport

Fotbalul românesc a fost într-un declin continuu în ultima perioadă, dar echipa națională a reușit să aducă o mare bucurie fanilor prin calificarea la Campionatul European din acest an. Tricolorii au profitat din plin de faptul că au avut probabil cea mai ușoară grupă posibilă și nu au dat greș, astfel că acum privesc cu entuziasm și speranță către turneul final din Germania.
Federația Română de Fotbal a inițiat un proiect unic în fotbalul românesc, realizând un amplu documentar care prezintă în amănunt întreaga poveste a campaniei de calificare. Documentarul se numește "În inima Naționalei – Dinvestiar până în Germania" și va fi lansat în cinematografe pe 17 mai, când va mai fi mai puțin de o lună până la starul EURO.

"În inima Naționalei – Dinvestiar până în Germania", un documentar care nu trebuie ratat de niciun fan al echipei naționale

Site-ul oficial al FRF a publicat un articol care atestă profesionalismul cu care a fost produs filmul documentar. 21 de specialiști au lucrat ca totul să iasă perfect și au selectat tot ce e mai important din cele peste 100 de ore de filmări din sânul primei reprezentative, realizate în 8 țări.
Iată cele mai importante detalii despre documentarul "În inima Naționalei – Dinvestiar până în Germania", așa cum sunt prezentate de frf.ro.
160 de ore de material video la baza filmului!
"În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania" este povestea nefardată a drumul parcurs de tricolori de la startul preliminariilor EURO 2024 până la obținerea calificării la turneul final.
Așadar, spectatorii vor descoperi cele mai interesante momente din 1.000 de minute de video reprezentând cele 10 partide disputate de România în 2023, imagini în exclusivitate din vestiarul și din cantonamentul tricolorilor, interviuri speciale și multe alte surprize!
Per total, 160 de ore de material video din care s-a realizat filmul.
Filmări realizate în 8 țări
Dincolo de țările acoperite prin filmările realizate pe parcursul preliminariilor, Andorra, Kosovo, Elveția și Ungaria, unde am jucat contra reprezentativelor din Belarus și Israel, echipa de producție a filmului a realizat interviuri și alte filmări cu jucătorii atât pe teritoriul României, cât și în Italia, Arabia Saudită și Spania, la cluburile unde activează o parte dintre ei.
Sunt 8 țări de pe două continente în care s-a filmat parcursul tricolorilor spre EURO 2024!
22 de interviuri speciale
O componentă specială a filmului o reprezintă interviurile filmate cu minimum 4 camere fiecare și în care sunt protagoniști fotbaliștii tricolori, membrii staff-ului echipei naționale, jurnaliștii care au urmărit îndeaproape parcursul României în preliminarii.
Nu mai puțin de 22 de interviuri care potențează proiectul și oferă românilor o perspectivă amplă asupra tuturor trăirilor și momentelor din spatele sărbătorii trăite împreună!
100 de ore de filmări din culisele tricolorilor
Pentru prima oară camera video a intrat cu adevărat în culisele unei echipei naționale și împărtășește acum publicului radiografia elocventă a vieții din spatele gazonului și a meciurilor.
Sunt peste 100 de ore de filmări din cantonamentele echipei naționale, din timpul antrenamentelor, al deplasărilor în străinătate, totul pas cu pas și etapă cu etapă documentat! În plus, 4 ore de imagini chiar din vestiarul tricolorilor, dinaintea meciurilor, din pauze și de la finalul acestora!
21 specialiști în producție
Dincolo de munca regizorală a lui Remus Achim, un veritabil lot de profesioniști a contribuit la realizarea producție. Este vorba de 7 specialiști video care au realizat filmările propriu-zise, 3 editori video, 4 documentariști și specialiști în comunicare, 2 coordonatori pentru sonorizare, 2 scenariști și alți 2 pentru colorizarea filmului!
Nu uita! Din 17 mai, în cinematografele din toată țara te așteaptă „În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania”.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo