Fernando Santos a acordat un interviu pentru TVI24 și a vorbit despre sfârșitul carierei lui Cristiano Ronaldo. În viziunea selecționerului lusitan, Ronaldo este capabil să mai joace câțiva ani la cel mai înalt nivel, chiar dacă a împlinit deja 35 de ani, o vârstă la care mulți fotbaliști se gândesc la retragere.
În același timp, Santos consideră că Ronaldo nu se va târî în ultima parte a carierei, iar în momentul în care își va da seama că nu mai este la nivelul cu care ne-a obișnuit, se va retrage din fotbal.
"Cristiano este gata să joace până la 40 de ani, dar nu știu dacă se va întâmpla asta. El poate simți la un moment dat că nu mai are aceleași randament. Nu este un jucător care să-și scadă nivelul, iar atunci când simte asta, va ieși din scenă. Când va simți că nu va putea fi adevăratul Ronaldo, nu va accepta să fie "Ronaldinho" (cu sensul de un Ronaldo mai slab). Ronaldiho, între ghilimele, nu trebuie confundat cu brazilianul Ronaldinho.", a declarat Fernando Santos.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 8 ORE
Deocamdată, Cristiano Ronaldo nu arată niciun semn că se gândește la retragere, iar capacitatea sa fizică și evoluțiile sale întăresc spusele antrenorului său de la naționala Portugaliei.
Chiar dacă a împlinit deja 35 de ani, Ronaldo continuă să fie unul dintre cei mai eficienți atacanți din fotbalul mare. Portughezul a început în aceeași notă și acest sezon, înscriind câte un gol în fiecare dintre cele 2 meciuri disputate de Juventus în acest sezon din Serie A (cu Sampdoria și cu AS Roma).
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17