Un studiu publicat de Universitatea din Washington oferă vești bune legate de depășirea pandemiei de COVID-19. Acest studiu a folosit datele oferite de Organizația Mondială a Sănătății pentru a prezice când nu vor mai exista decese în țările afectate.
În realizarea studiului au fost luate în calcul și măsurile luate de fiecare țară în parte pentru a preveni răspândirea COVID-19. Astfel, deși situația în acest moment este gravă, Franța este țara care va trece prima peste virus.
Când ar urma să fie prima zi fără vreun deces (conform Universității din Washington):
Premier League
Chelsea a făcut o ofertă atractivă pentru 'bijuteria lui Monaco', fotbalist dorit și de Juventus
ACUM 25 MINUTE
  • Franța - 8 mai
  • Italia - 19 mai
  • Germania - 2 iunie
  • Marea Britanie - 2 iunie
  • Spania - 8 iunie
  • Statele United ale Americii - 14 iunie

Vești bune pentru sport

Studiul Universității din capitala Statelor Unite mai prezice că vor exista 150.000 de decese în Europa, Marea Britanie fiind țara cel mai puternic afectată cu peste o treime dintre acestea.
Cu toate astea, depășirea pandemiei de COVID-19 este mai aproape decât se credea. Acest lucru reprezintă o veste bună și pentru lumea sportului deoarece reducerea numărului de cazuri și de decese va duce la scăderea treptată a restricțiilor.
Astfel, în cazul fotbalului, cluburile vor putea să reia antrenamentele iar competițiile vor fi repornite când jucătorii vor ajunge la un nivel fizic optim pentru competiții.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Suarez a reacționat la adresa arbitrajului după meciul lui Atletico: "Mereu același protagonist"
ACUM O ORĂ
Turkish Süper Lig
Moruțan, comparat cu Messi în presa din Turcia! Ce au scris despre românii de la Galatasaray
ACUM 2 ORE