Erling Braut Haaland a apărut ca o furtună în fotbalul de top în acest sezon. Puțin cunoscut pentru fani în urmă cu un an, Haaland are un sezon de excepție, reușind să marcheze 1 gol la fiecare 54 de minute în actuala stagiune pentru Salzburg și Borussia Dortmund.
Evoluțiile sale au atras atenția celor de la Real Madrid care ar vrea să-l transfere încă din această vară. Însă Dortmund nu are de gând să renunțe la jucător după doar jumătate de sezon.

Destinația: Real Madrid

Premier League
Newcastle vrea să mai dea o lovitură! Cine e starul de la PSG pe care au pus ochii
ACUM 28 MINUTE
Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, l-a sunat pe CEO-ul Borussiei Dortmund, Hans-Joachim Watzke, să-l felicite pentru victoria cu 4-0 în fața rivalei Schalke din weekend, venită după mai bine de 2 luni de pauză. Cei doi sunt în relații foarte bune de mai bine de un deceniu: când Robert Lewandowski semnase un precontract cu Bayern Munchen cu un an înainte să ajungă la bavarezi, Watzke l-a contactat pe Florentino Perez pentru a-i sugera să-l transfere el pe atacantul polonez la Real Madrid. Lewandowski a ales însă atunci să onoreze înțelegerea cu Bayern și a mai rămas un sezon la Borussia până i-a expirat contractul.
Acum, relația dintre Florentino Perez și Hans-Joachim Watzke îi conferă Realului un avantaj important pentru transferul lui Erling Haaland. Însă clauza de reziliere în valoare de 85 de milioane de euro a contractului lui Haaland cu Borussia Dortmund este valabilă abia din 2022.
Agentul lui Haaland, Mino Raiola, a declarat public că își dorește ca Haaland să rămână în Germania încă un sezon. Astfel, dacă Haaland va avea un sezon 2020/2021 la același nivel cu acesta, cei de la Dortmund vor fi nevoiți să-l cedeze în vara viitoare pentru o sumă apropiată de 100 de milioane de euro, astfel încât să nu-l piardă din cauza clauzei de reziliere în 2022 la un preț sub cel la care ar fi evaluat.
Un alt factor în rămânerea lui Haaland încă un sezon la Dortmund este legat de faptul că bunul său prieten și coechipier de la echipa națională, Martin Odegaard, dorește să rămână încă un sezon sub formă de împrumut la Real Sociedad. Astfel, cei doi norvegieni ar putea să ajungă simultan la Madrid în vara lui 2021.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Agentul lui Benzema a explodat la adresa FIFA după ce francezul a fost "exclus" din echipa ideală
ACUM O ORĂ
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
ACUM 3 ORE