În minutul 70 al meciului dintre Internacional și Botafogo, din etapa a 25-a din primă ligă a Braziliei, fundașul oaspeților, Kevin, a dat startul unei faze rar întâlnite în fotbal.
Tabela indica scorul de 1-1 și meciul era extrem de echilibrat, motiv pentru care Botafogo avea șanse mari să obțină primul punct din campionat, după 6 etape. Lucrurile au luat însă o întorsătură incredibilă cu 20 de minute înainte de final, când apărarea oaspeților a "adormit".

Gol greu de înțeles în Brazilia: fundașii lui Botafogo, complet lipsiți de reacție

Liga
Mbappe îi mai dă o lovitură lui Realului! Se implică în deturnarea unui star din drumul către Madrid
ACUM 8 ORE
Botafogo a primit o lovitură liberă din preajma propriului careu, iar Kevin s-a dus lângă minge. Fundașul a pasat aproape fără să se uite spre propria poartă, în timp ce alți doi fundași aflați în acea zonă au rămas blocați, ca și când jocul n-ar fi fost reluat.
Niciunul dintre ei nu l-a atacat pe Yuri Alberto, atacantul lui Internacional, care a interceptat și a marcat cu un șut pe lângă portar.
Pe lângă faza în sine, extrem de ciudată este și atitudinea celor doi fundași ai lui Botafogo, aflați în prejma careului după pasa eronată a lui Kevin. Unul dintre ei a rămas pe loc, în timp ce celălalt a continuat să meargă către jumătatea terenului. Totul în timp ce atacantul lui Internacional a sprintat către poartă și a marcat golul victoriei.
Nici măcar arbitrul nu a înțeles exact ce s-a întâmplat cu fundașii lui Botafogo, motiv pentru care s-a dus să verifice la monitorul VAR. Evident, golul a fost apoi validat.
Chiar Yuri Alberto a fost cel care a postat golul pe contul de Twitter, la finalul meciului:
https://i.eurosport.com/2020/12/09/2952300.jpg
Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM 10 ORE
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM 10 ORE