Haaland își continuă sezonul impresionant. După ce a scris istorie la Salzburg, tânărul de 19 ani are un randament fantastic și la Dortmund, pentru care a marcat în derby-ul cu Schalke al 10-lea gol al său pentru echipa germană, doar în campionat.
Prestațiile sale minunate nu îi vor permite să rămână prea mult în Bundesliga, cluburi uriașe din Europa fiind decise să îl achiziționeze cât mai repede. Printre ele, Real Madrid, care pare în acest moment în pole-position să îl achiziționeze.

Haaland, ideal pentru Liverpool

League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 21 ORE
Totuși, Fabio Capello nu îl vede pe norvegian să se integreze perfect în formația de pe Bernabeu, fiind convins că acesta se poate integra mult mai bine la Liverpool.
"Haaland ar fi ideal pentru Liverpool. "Cormoranii" au nevoie de un jucător cu un asemenea fizic, iar viteza lui Erling și faptul că evoluează atât de direct și de perpendicular pe poartă s-ar potrivi perfect pentru stilul de joc al lui Klopp. Ar fi o combinație perfectă", a spus Capello la Sky Sports Italia.
În condițiile în care Mane ar urma să plece, așa cum s-a speculat, Liverpool ar putea testa "pista" Haaland, deși acest lucru ar trebui mutarea lui Firmino în bandă. Brazilianul e favoritul lui Klopp și e greu de crezut că poate ieși din primul "11" al "cormoranilor". În ceea ce îl privește pe Haaland, acesta poate evolua doar ca vârf de careu.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Reacția celor de la Borussia Dortmund după ce Haaland s-a plâns de presiunea pusă asupra lui
17/01/2022 LA 13:13
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
17/01/2022 LA 09:03