Căpitanul lui Bayern Munchen, Phillip Lahm, a anunțat că se va retrage din fotbal la finalul acestui sezon. În vârstă de 33 de ani, fostul internațional german a declarat că, în viziunea sa, nu se va mai putea ridica la standardele de performanță dorite și sezonul viitor.
"Nu voi mai juca fotbal odată ce se încheie acest sezon. În urmă cu mai bine de un an am început să mă verific zilnic, săptămânal. Sunt convins că voi fi în cea mai bună formă sportivă până la finalul sezonului. Pot să garantez asta acum, dar nu și după acest sezon", a declarat căpitanul campioanei Germaniei.
Phillip Lahm, care a fost toată cariera jucătorul lui Bayern Munchen, a fost ofertat de conducerea bavarezilor pentru a se alătura staff-ului tehnic. "Au fost discuții, dar am decis că nu este timpul să ocup o poziție în cadrul clubului", a mai adăugat fundașul.
Liga
Ancelotti a răbufnit după meciul Realului din Cupa Regelui: "Trebuie să se trezească! E o prostie"
ACUM 30 MINUTE
  • Sâmbătă, 4 februarie, Phillip Lahm a jucat al 500-lea meci pentru Bayern în egalul obținut acasă cu Schalke, 1-1.
Dacă va câștiga din nou trofeul în Bundesliga, Lahm va își va trece în palmares al optulea titlu de campion al Germaniei. CV-ul său mai cuprinde, printre multe alte trofee importante, o Ligă a Campionilor (2012-2013) și o Cupă Mondială (2014).
Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
ACUM 2 ORE
Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 9 ORE