„Mă bucur pentru jocul bun. Cred că am pierdut două puncte astăzi. Cred că am ratat ocaziile mai clare, în fața unei echipe bune, trebuie să recunoaștem, una care a avut 6 sau 7 jucători de Liga 1. Unii aleargă după doi iepuri, și știți cum este, s-ar putea să nu prindă niciunul.
Nu am înnebunit la golul anulat, nu am protestat așa de vehement. Asta a fost decizia arbitrilor. Lăsam specialiștii să se pronunțe. Din punctul meu de vedere, a fost penalty, dar asta este. După cum vedeți, lupta pentru promovare e mai interesantă ca în Liga 1. Nu e treaba noastră pe cine trimit ei”, a declarat Bărbulescu, conform Gazetei Sporturilor.
„Aceste figuri pe care le au fotbaliștii tineri... Cum fac două-trei meciuri bune devin noul «nu știu cine» și au o aroganță pe care nu o înțeleg. E treaba lui. Eu am discutat cu el și în privat. I-am spus, «Băi, vedeți-vă de treaba voastră, de fotbal, să creșteți bine. Asta e important». Pe Popescu nu prea l-am văzut astăzi, cred că nu are chef la Liga 3”, a adăugat el.
Romanian Liga I
Schimbări uriașe în Cupa României! Cum se va desfășura competiția în sezonul 2022/23
ACUM 31 MINUTE

Steaua - FCSB 1-1

Steaua a reușit să egaleze în prelungiri în meciul cu FCSB 2 încheiat 1-1 și rămâne astfel pe primul loc în Liga 3.
Steaua a reușit să deschidă scorul, însă golul căpitanului Valentin Bărbulescu a fost anulat, în mod controversat, pentru fault în atac. Chiar dacă gazdele au fost cele care au dominat meciul, în cele din urmă FCSB 2 a deschis scorul prin Buziuc, însă Steaua a egalat în prelungiri.
Finalul meciului a fost unul tensionat iar antrenorul Daniel Oprița a fost elminat.
Serie A
Ibrahimovic i-a dedicat titlul din Serie A lui Mino Raiola: "M-ar fi sfătuit să fur și mai mulți ban
ACUM O ORĂ
Fotbal
Finala Ligii Campionilor 2022 - cote, ponturi și statistici
ACUM O ORĂ