Un purtător de cuvânt al lui Cardiff a declarat: ”Clubul nostru a fost clar în ultimele 12 luni că este nevoie de o investigație completă privind felul în care s-a ajuns la o astfel de tragedie”.
Cardiff a depus o cerere pentru începerea unei investigații la procurorii din Franța: ”Nu numai pentru a înțelege cum s-a ajuns la prăbușirea avionului, dar și pentru a răspunde la întrebari generale care au fost evidențiate în acest caz, în mod concret cu privire la zborurile ilegale din industria fotbalului și rolul intermediarilor în transferurile jucătorilor”.
https://i.eurosport.com/2019/11/04/2710396.jpg
Bundesliga
Bayern îl va ceda pe Lewandowski la Barcelona doar dacă va reuși să transfere un atacant de top
ACUM 21 MINUTE
”Ca o concluzie a investigației noastre, considerăm că există destule dovezi privind ilegalități astfel că este nevoie de o investigație a autorităților franceze pentru ca cei responsabili de transfer și cei care s-au ocupat de zbor să fie trași la răspundere”, continuă el.
Continuă astfel conflictul dintre cele două cluburi - Cardiff refuză să plătească cele 17 de milioane de euro pentru transfer, susținând că acesta nu a avut loc. FIFA a decis că transferul a fost completat și a cerut galezilor să achite prima tranșă, de șase milioane de euro. Cardiff a făcut apel la această decizie.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Romanian Liga I
Încă un fotbalist pleacă de la CFR Cluj! Anunțul făcut la nici 24 de ore de la cucerirea titlului
ACUM 41 MINUTE
Fotbal
Momente emoționante, cu jucători legendari în prim plan! Week-end-ul despărțirilor în fotbalul mare
ACUM 2 ORE