Un purtător de cuvânt al lui Cardiff a declarat: ”Clubul nostru a fost clar în ultimele 12 luni că este nevoie de o investigație completă privind felul în care s-a ajuns la o astfel de tragedie”.
Cardiff a depus o cerere pentru începerea unei investigații la procurorii din Franța: ”Nu numai pentru a înțelege cum s-a ajuns la prăbușirea avionului, dar și pentru a răspunde la întrebari generale care au fost evidențiate în acest caz, în mod concret cu privire la zborurile ilegale din industria fotbalului și rolul intermediarilor în transferurile jucătorilor”.
https://i.eurosport.com/2019/11/04/2710396.jpg
Premier League
Arteta, lăudat după victoria lui Arsenal: "Poate fi următorul Arsene Wenger!"
ACUM 18 MINUTE
”Ca o concluzie a investigației noastre, considerăm că există destule dovezi privind ilegalități astfel că este nevoie de o investigație a autorităților franceze pentru ca cei responsabili de transfer și cei care s-au ocupat de zbor să fie trași la răspundere”, continuă el.
Continuă astfel conflictul dintre cele două cluburi - Cardiff refuză să plătească cele 17 de milioane de euro pentru transfer, susținând că acesta nu a avut loc. FIFA a decis că transferul a fost completat și a cerut galezilor să achite prima tranșă, de șase milioane de euro. Cardiff a făcut apel la această decizie.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
ACUM 9 ORE
Fotbal
Seara magică a "băiatului de Aur", Moruțan. Nota primită, "palmele de bucurie" ale lui Terim
ACUM 9 ORE