Parma a fost învinsă de Inter, scor 1-2, în etapa a 25-a din Serie A. Dennis Man și Valentin Mihăilă au jucat câte o repriză în confruntarea cu liderul din Italia.Dennis Man a început în premieră ca titular la Parma, în duelul cu liderul din Serie A, Inter. În minutul 27, fostul atacant de la FCSB a fost placat ca la rugby de Bastoni și a acuzat probleme medicale, dar a continuat să joace.
Românul părea că va părăsi terenul la scurt timp după lovitura încasată, însă a forțat și a jucat până la pauză, chiar dacă pe parcursul reprizei a ieșit de trei ori din teren pentru a încerca să-și revină după ciocnirea cu Bastoni. Man nu s-a mai întors de la vestiare, iar în locul său a fost introdus compatriotul Valentin Mihăilă.

Anunțul italienilor, după ce Dennis Man "a fost luat pe sus" în meciul cu Inter

Serie B
Mihăilă a strălucit din nou la Parma! Ce note au primit Man și Mihăilă după remiza cu Monza
IERI LA 17:20
La o zi după meci, jurnaliștii italieni transmit că starea de sănătate a lui Man este una bună și ar putea intra pe teren chiar în etapa următoare, cu Fiorentina, duminică, de la ora 16:00. "Nu ar trebui să existe probleme în cazul lui Man, în ciuda faptului că a ieșit prematur din meciul cu nerazzurrii", a scris Parmalive.
De partea cealaltă, Valentin Mihăilă va trebui să facă o serie de investigații înaintea meciului de la Firenze, "după ce a părut puțin obosit", scrie publicația italiană. După înfrângerea încasată de la Inter pe teren propriu, Parma a rămas cu 15 puncte, la șase puncte în spatele ultimei poziții care asigură salvarea, ocupată de Cagliari, echipa la care evoluează Răzvan Marin.
Fotbal
Cum arată topul celor mai valoroși 10 fotbaliști români! Poziții mai bune pentru Moruțan și Cicâldău
15/10/2021 LA 05:00
Serie B
Valentin Mihăilă, în atenția a două echipe din Bundesliga! Cât vrea Parma în schimbul românului
12/10/2021 LA 11:54