Parma a fost învinsă de Inter, scor 1-2, în etapa a 25-a din Serie A. Dennis Man și Valentin Mihăilă au jucat câte o repriză în confruntarea cu liderul din Italia.Dennis Man a început în premieră ca titular la Parma, în duelul cu liderul din Serie A, Inter. În minutul 27, fostul atacant de la FCSB a fost placat ca la rugby de Bastoni și a acuzat probleme medicale, dar a continuat să joace.
Românul părea că va părăsi terenul la scurt timp după lovitura încasată, însă a forțat și a jucat până la pauză, chiar dacă pe parcursul reprizei a ieșit de trei ori din teren pentru a încerca să-și revină după ciocnirea cu Bastoni. Man nu s-a mai întors de la vestiare, iar în locul său a fost introdus compatriotul Valentin Mihăilă.

Anunțul italienilor, după ce Dennis Man "a fost luat pe sus" în meciul cu Inter

Serie B
Mihăilă, aproape de revenirea pe teren! Care este starea lui Dennis Man. Anunțul presei din Italia
04/11/2022 LA 17:47
La o zi după meci, jurnaliștii italieni transmit că starea de sănătate a lui Man este una bună și ar putea intra pe teren chiar în etapa următoare, cu Fiorentina, duminică, de la ora 16:00. "Nu ar trebui să existe probleme în cazul lui Man, în ciuda faptului că a ieșit prematur din meciul cu nerazzurrii", a scris Parmalive.
De partea cealaltă, Valentin Mihăilă va trebui să facă o serie de investigații înaintea meciului de la Firenze, "după ce a părut puțin obosit", scrie publicația italiană. După înfrângerea încasată de la Inter pe teren propriu, Parma a rămas cu 15 puncte, la șase puncte în spatele ultimei poziții care asigură salvarea, ocupată de Cagliari, echipa la care evoluează Răzvan Marin.
Serie B
Campionatul din Europa cu 10 români este cel mai echilibrat din Europa! 3 puncte despart 7 echipe
19/10/2022 LA 11:30
Serie B
Veste proastă pentru Dennis Man! S-a accidentat și va rata următorul duel al Parmei din Serie B
15/10/2022 LA 05:26