De MARIAN URSESCU
Manchester United a confirmat în această săptămână că șeful lui Ajax, Erik ten Hag, va fi managerul echipei din sezonul următor.
Odată cu venirea lui ten Hag, se așteaptă schimbări importante în echipa ”diavolilor”, multe fețe noi urmând să-și facă apariția pe Old Trafford.
Fotbal
Dybala, la mare căutare. Un club de top din Premier League s-a întâlnit cu agenții jucătorului
ACUM 7 MINUTE
Se spune că olandezul l-a plasat pe danezul Christian Eriksen (30 de ani) în capul listei sale de dorințe, considerându-l jucătorul perfect pentru relansarea echipei. Eriksen a semnat cu Brentford după evenimentele șocante petrecute vara trecută, atunci când a suferit un stop cardiac pe teren la Euro 2020. A fost resuscitat pe teren în timpul partidei cu Finlanda și a fost la un pas de moarte!
Ten Hag l-a avut aproape pe Eriksen la Ajax, acolo unde danezul s-a antrenat cu ”lăncierii” în dorința de a reveni rapid pe teren. Danezul l-a impresionat pe tehnician, dar și pe restul jucătorilor. Au fost chiar discuții vizavi de transferul mijlocașului la Ajax, dar au existat temeri privind capacitatea de a performa din nou, la cel mai înalt nivel, după problemele sale medicale.

Și Conte îl dorește din nou la Tottenham

Eriksen a avut 7 apariții pentru Brentford de la întoarcerea sa în Premier League. Și-a ajutat din plin echipa să părăsească zona retrogradării.
United nu e singurul club interesat de Eriksen. Antonio Conte dorește să-l aducă din nou la Tottenham. Italianul a lucrat cu Eriksen în perioada în care a fost la conducerea celor de la Inter Milano. Eriksen a semnat un contract doar până la finalul sezonului cu Brentford, așa că va fi disponibil gratuit în vară dacă decide să meargă în altă parte.
Premier League
Nici virusul nu-i mai dă fiori lui Antonio Conte în drumul spre Liga Campionilor
ACUM O ORĂ
Premier League
Regretele lui Ralf Rangnick la Manchester United! Ce a declarat înaintea ultimei etape
ACUM 2 ORE