„În ciuda faptului că s-a ajuns la un acord între Barça și Leo Messi, cu intenția clară a ambelor părți de a semna un nou contract astăzi, lucrurile nu se vor putea materializa, din cauza reglementărilor financiare impuse de La Liga.
Ca urmare a acestei situații, Messi nu va mai putea rămâne la FC Barcelona. Ambele părții regretă profund, dar dorințele jucătorului și ale clubului nu se vor putea îndeplini în cele din urmă.
Barcelona îi mulțumește din tot sufletul jucătorului pentru aportul adus la dezvoltatea acestui club și îi dorește tot ce este mai bun în plan personal și profesional”, se arată în mesajul emis de Barcelona.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM O ORĂ

Cum a primit Lionel Messi vestea despărțirii de Barcelona

Conform postului catalan de radio RAC1, Messi este extrem de afectat de faptul că nu va continua la Barcelona. Argentinianul era hotărât să rămână pe Camp Nou după ce conducerea clubului a fost schimbată, iar vestea că va trebui să plece nu i-a picat deloc bine.
Barcelona l-a informat pe tatăl și agentul său, Jorge Messi, că contractul lui Messi nu poate fi înregistrat. Cei de la RAC1 informează că Messi nu negociază în acest moment cu niciun alt club.
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 2 ORE