„În ciuda faptului că s-a ajuns la un acord între Barça și Leo Messi, cu intenția clară a ambelor părți de a semna un nou contract astăzi, lucrurile nu se vor putea materializa, din cauza reglementărilor financiare impuse de La Liga.
Ca urmare a acestei situații, Messi nu va mai putea rămâne la FC Barcelona. Ambele părții regretă profund, dar dorințele jucătorului și ale clubului nu se vor putea îndeplini în cele din urmă.
Barcelona îi mulțumește din tot sufletul jucătorului pentru aportul adus la dezvoltatea acestui club și îi dorește tot ce este mai bun în plan personal și profesional”, se arată în mesajul emis de Barcelona.
Fotbal
Gabriel Jesus, gol super-norocos în fața lui Chelsea
ACUM 21 MINUTE

Cum a primit Lionel Messi vestea despărțirii de Barcelona

Conform postului catalan de radio RAC1, Messi este extrem de afectat de faptul că nu va continua la Barcelona. Argentinianul era hotărât să rămână pe Camp Nou după ce conducerea clubului a fost schimbată, iar vestea că va trebui să plece nu i-a picat deloc bine.
Barcelona l-a informat pe tatăl și agentul său, Jorge Messi, că contractul lui Messi nu poate fi înregistrat. Cei de la RAC1 informează că Messi nu negociază în acest moment cu niciun alt club.
Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
ACUM O ORĂ
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
ACUM O ORĂ